Fotbal intern

Sorin Cârțu îl pune la punct pe Bergodi: „N-a fost ruptură! Să spună clar dacă are ceva de acuzat”. Exclusiv

25.01.2021 | 21:04
Sorin Cartu il pune la punct pe Bergodi Na fost ruptura Sa spuna clar daca are ceva de acuzat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova și afirmă că nu a fost niciun conflict cu conducerea, așa cum antrenorul a declarat în presa din Italia.

Cristiano Bergodi a oferit un interviu pentru tuttomercatoweb, în care a vorbit și despre perioada Craiova, declarând că a plecat din cauza unor neînțelegeri cu conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Sorin Cârțu pentru a afla prima reacție oficială din partea clubului Universitatea Craiova, după ce Cristiano Bergodi a vorbit despre o „ruptură” între el și conducere.

Sorin Cârțu pentru FANATIK: „Eu nu știu de niciun conflict. E prea evaziv”

Sorin Cârțu a oferit în exclusivitate pentru FANATIK o declarație cu privire la plecarea lui Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova: „Eu nu știu nimic despre treaba asta. Nu știu la ce se referă. Întrebați-l pe el poate are ceva mai clar. E cam evazivă treaba. Să spună clar: ‘Domne, cu x, cu y,’ cred că așa e normal când ai nemulțumiri”, a fost prima reacție a lui Sorin Cârțu, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a argumentat și mai puternic cele spuse și a detaliat mai pe larg cum a decurs despărțirea dintre Cristiano Bergodi și clubul din Bănie: „Eu nu îmi aduc aminte de niciun conflict al lui cu conducerea. Nu! Nu a fost nicio ruptură. Au fost amiabile discuțiile toate! Din câte știu eu, nu au fost nu știu ce reproșuri unul la altul sau părțile să-și reproșeze ceva, sub forma unui scandal”, a declarat Sorin Cârțu pentru FANATIK.

Sorin Cârțu anunță noi transferuri la Craiova

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Universitatea Craiova este aproape să îl transfere pe Juan Camara, iar Sorin Cârțu nu a negat faptul că e posibil să vină jucători noi la echipă, după ce Corneliu Papură a declarat că mai are nevoie de jucători: „Se poate! Orice e posibil. Nu pot să spun pe ce poziții. Aici vă poate spune doar Corneliu Papură, unde are nevoie”, a mai explicat fosta mare glorie a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a comentat și posibilitatea ca Juan Camara să ajungă la Universitatea Craiova: „Să vedem în cât de scurt timp va deveni liber. Dacă e obiectivul nostru. Papură știe”, a spus Sorin Cârțu despre Juan Camara.

Elvir Kojic este așteptat să revină pe teren, iar Gică Craioveanu consideră că e jucătorul care poate aduce titlul în Bănie. Sorin Cârțu a vorbit și atacantul bosniac: „Chiar am vorbit cu el acuma la meci, ne-am văzut, ne-am luat în brațe. Mă bucur că e din ce în ce mai bine și vom vedea în cât timp va fi pe teren. Are nevoie de timp pentru a reveni la tonusul de competiție și nu se știe exact când va reveni. Vom vedea dacă revine la fel de bine. Mare pierdere”, a mai spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 1,65 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT