Fotbal intern

Cristiano Bergodi dezvăluie de ce a plecat de la U Craiova: ”Am avut probleme cu conducerea”

25.01.2021 | 15:21
Cristiano Bergodi dezvaluie de ce a plecat de la U Craiova Am avut probleme cu conducerea
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipăei U Craiova, Cristiano Bergodi, a dezvăluit motivul pentru care a plecat din Bănie și a dat vina pe conducerea clubului.

Italianul și-a anunțat demisia la finalul meciul pierdut în fața Chindiei Târgoviște, la începutul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

La o lună după ce i-a părăsit pe olteni, Bergodi a ținut să-l felicite pe selecționerul Mirel Rădoi pentru că a refuzat să meargă la Universitatea.

Cristiano Bergodi explică plecarea surprinzătoare de la U Craiova

Deși s-au vehiculat mai multe variante pentru plecarea intempestivă a lui Cristiano Bergodi de la U Craiova, italianul a oferit acum un interviu în presa din țara sa în care recunoaște că au fost probleme cu conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

”Am avut unele probleme cu conducerea. Dar călătoria a fost pozitivă: 14 victorii, trei înfrângeri și cea mai bună apărare din ligă. Am fost primii în clasament, dar meritele nu au fost niciodată recunoscute, conducerea părea mereu nemulțumită. Nu am văzut satisfacție”, a declarat Bergodi pentru site-ul tuttomercatoweb.com.

”Pigliacelli este un portar care joacă mereu la Craiova, este puternic și bun la jocul de picior. Ar putea reveni să joace în Italia, chiar dacă se simte bine acolo. Este cu siguranță cel mai bun portar din România, unul dintre cei mai buni în general”, a mai spus italianul.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă pe viitor se vede antrenând tot în România sau se gândește să-și continue munca în Italia, fostul tehnician al Craiovei a răspuns: ”Vom vedea… Am fost întotdeauna bine văzut în România. Desigur, aș vrea să antrenez în Italia. De asemenea, pentru că nu sunt de modă veche, aștept experiența potrivită. Vom vedea”.

În final, Cristiano Bergodi a vorbit și despre situația fotbalului din Serie A: ”Am crezut că ciclul lui Inzaghi la Lazio s-a încheiat, dar sunt încântat să observ că drumul continuă. Iar reînnoirea contractului va fi mai mult decât meritată”.

ADVERTISEMENT

”Cred că Milan va rezista până la final. Au câștigat încredere, apoi a sosit Mandzukic, ceea ce este un semn clar, există dorința de a face bine. Milan poate și trebuie să creadă. Dar Inter, cu bune și rele, poate învinge pe oricine. Pirlo are nevoie de ceva timp la Juventus, nu are o baghetă magică. Văd mai multă siguranță la Inter și Milano”, a încheiat Bergodi.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 16,50 este cota pentru “total goluri: 7+”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT