Fotbal intern

Sorin Cârțu le răspunde rivalilor de la CFR Cluj: ”Noi ne testăm când spune protocolul”

03.08.2020 | 19:05
Sorin Cartu le raspunde rivalilor de la CFR Cluj Noi ne testam cand spune protocolul
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, le-a dat o replică oficialilor ardelenilor care i-au acuzat pe olteni că nu au făcut testele pentru coronavirus în ultima perioadă și a vorbit despre jocul pentru titlu din această seară.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni în această seară în jocul care va decide noua campioană a Ligii 1. Meciul va fi transmis de Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

ADVERTISEMENT

Dacă meciul va fi egal după 90 de minute atunci vor exista două reprize de prelungiri, în cazul în care egalitatea va continua se va trece la lovituri de la 11 metri.

Mara a declarat că echipa sa nu se va prezenta la joc dacă oltenii nu le arată testele

În această zi, Bogdan Mara, unul dintre oficialii ardelenilor a declarat că echipa sa ia în calcul posibilitatea de a nu se prezenta la joc, dacă oltenii nu arată rezultatele testelor pentru covid 19. Sorin Cârțu le-a dat replica ardelenilor și a zis că formația sa respectă protocoalele medicale și cerințele LPF.

ADVERTISEMENT

”Echipa a făcut ceea ce i s-a transmis de la Ligă. Dacă Liga spune să te testezi, o faci. Depinde când au fost datele noastre pentru testare. Ne testăm așa, când vor X și Y? Noi ne testăm când spune protocolul. Exact ce spune protocolul, asta a făcut tot timpul Universitatea Craiova. Nu facem protocolul lui X sau Y, CFR sau Astra…”, a declarat Cârțu la emisiunea ”Digi Sport Special”.

Președintele Craiovei a criticat-o pe FCSB

Sorin Cârțu a fost întrebat dacă crede că CFR-ul are un avantaj din moment ce echipa sa nu a mai jucat de mult timp și președintele Universității Craiova și-a atacat rivalii criticând-o pe FCSB pentru că a folosit mulți tineri în partida câștigată de clujeni cu 2-0.

ADVERTISEMENT

”Cu Steaua (n.r. FCSB) au făcut un antrenament ofensiv, că Panțâru a zis că ei au făcut un antrenament defensiv. S-au antrenat bine.

Toată lumea vrea să se termine în teren. Îmi convine și mie să joc în teren așa, dacă sunt supus doar la un antrenament ofensiv. Toate etapele pe care le-am spus prietenilor mei cu două săptămâni înainte, așa s-au întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mă gândesc că pierdem. Sunt concentrat pe  a câștiga. Am încredere că Bergodi va ști cum să gestioneze partida asta. Merg pe mâna lui”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

ADVERTISEMENT