Sport

Sorin Cârțu nu mai urmărește partidele dintre FCSB și FC Botoșani: „Am mai văzut meciul ăsta!”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o reacție tranșantă despre partida FCSB - FC Botoșani, din etapa a 16-a de Liga 1, câștigată de roș-albaștri cu 3-1.
22.11.2021 | 13:00
Sorin Cartu nu mai urmareste partidele dintre FCSB si FC Botosani Am mai vazut meciul asta
ADVERTISEMENT

Odată cu această victorie, FCSB a ajuns la șase puncte distanță, în clasament, de Universitatea Craiova, care a pierdut cu FC Argeș, scor 2-3.

Sorin Cârțu nu mai urmărește partidele dintre FCSB și FC Botoșani

Oficialul din Bănie susține că nu mai urmărește partidele dintre FCSB și FC Botoșani, lăsând de înțeles că între cele două echipe ar exista o prietenie.

ADVERTISEMENT

„M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa… Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi intrepreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate”, a declarat Sorin Cârțu, la PRO X.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 34 de puncte obținute după 16 meciuri jucate, iar Universitatea Craiova se poziționează pe locul 3, cu 28 de puncte.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime susține opusul

De cealaltă parte, Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a declarat că, după meciul de aseară, nimeni nu mai poate acuza anumite legături ascunse între echipa sa și FCSB.

„Nu pot să spun că sunt foarte trist, pentru că a fost un meci frumos până la urmă. Noi, la 1-1, am crezut că putem să-i batem. Starea echipei era că putem să-i învingem.

ADVERTISEMENT

Am rămas descoperiți și uite că am luat golurile acestea, dar ăsta e fotbalul. Până la urmă, ori un egal, ori o mare bătaie, nu e mare scofală, la numărul de puncte.

Nu schimbările au rezolvat meciul, ci neatențiile noastre. Nu trebuia să-i lăsăm să centreze. Într-adevăr, Gheorghe a dat un gol de autor, s-a înșurubat și a tras un șut frumos.

ADVERTISEMENT

Nu pot să-i critic, pentru că mi-a plăcut meciul. După meciul de aseară, nu mai poate să spună nimeni că e vreo prietenie între FCSB și Botoșani. Numai prietenie n-a fost aseară

Noi încercăm să facem fotbal. Sigur că vreau să câștigăm, dar nu FCSB este adversarul meu. Nici nu pot să zic că FCSB e cea mai tare echipă, dar, aseară, au câștigat din neatenția noastră și a jocului pe care l-au practicat în ultima parte”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Golurile FCSB-ului au fost înscrise de Valentin Gheorghe (77), Ianis Stoica (86) și Florin Tănase (90+4). Iar unica reușită a moldovenilor a fost semnată de Braun (24).


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT