Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârţu s-a luat de vedetele Craiovei: “Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat!”. Ce se întâmplă cu Bancu

Sorin Cârțu s-a luat de vedetele Universității Craiova după victoria cu FC Voluntari. Ce crede legenda din Bănie că se întâmplă cu Nicușor Bancu.
27.02.2024 | 12:07
Sorin Cartu sa luat de vedetele Craiovei Nu mia placut cum sau prezentat Ce se intampla cu Bancu
Sorin Cârţu s-a luat de vedetele Craiovei: “Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat!”. Ce se întâmplă cu Bancu. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a pus sub lupă confruntarea dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari, iar legenda „alb-albaștrilor” a spus lucrurilor pe nume. Fostul președinte de la gruparea din Bănie a vorbit despre Nicușor Bancu și ce crede că se întâmplă cu căpitanul oltenilor.

Sorin Cârţu s-a luat de vedetele Craiovei: “Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat!”. Ce se întâmplă cu Bancu

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Voluntari, iar succesul de pe stadionul „Ion Oblemenco” îi încarcă pe „alb-albaștrii” pentru următoarele partide. Sorin Cârțu este mulțumit că trupa lui Ivailo Petev a reușit să câștige cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu își dorește să vadă mai multe combinații între Nicușor Bancu, Lyes Houri și Alex Mitriță. Mijlocașul francez este printre jucătorii scoși în evidență de legenda din Cetatea Băniei după Universitatea Craiova – FC Voluntari.

„Bine că a fost victorie, a fost mult timp la îndoială având în vedere ce s-a întâmplat pe teren. Jocul nu a mulțumit per total, modest în continuare. Suntem deficitari și tributari al unor cărări de balon inutile, toate lumea face minim două, trei atingeri până începe să intre într-o eventuală combinație.

ADVERTISEMENT

Toată lumea cere mingea la picior, nu vezi niciun fel de profunzime sau idei în care să încerci combinații. Au fost câteva situații bune de asemenea combinații și atunci au ieșit acțiuni periculoase, posibilități de a marca. Mă gândesc la ocazia lui Mitriță, a făcut un-doi foarte frumos în viteză printre adversari și a apărat portarul.

Ar trebui să fie multiple astea, mai ales în partea stângă între el, Bancu și Houri. Mi-a plăcut la joc Houri, fizic stă bine, creează probleme și animă jocul echipei. Aș fi așteptat mai mult, având în vedere că a fost un joc foarte important, ținând cont de poziția în clasament și riscul de a pierde play-off-ul”, spune Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Nicușor Bancu: „Prea mare încredere”

Nicușor Bancu nu este într-o formă de zile mari la Universitatea Craiova și Sorin Cârțu știe ce se întâmplă cu căpitanul oltenilor. Acesta spune că internaționalul român are o încredere mult prea mare, dar este de părere că și situația grupării din Bănie i-a afectat evoluțiile.

„Mă așteptam la o altfel de prestație la anumiți jucători, nu mi-a plăcut cum s-a prezentat Bancu, Mitriță. Jucătorii noștri foarte importanți și foarte buni, liderii echipei. A avut o zi mai proastă în special Nicușor Bancu. Nu prea a fost inspirat nici la ce înseamnă partea de apărare, nici în momente de atac.

ADVERTISEMENT

Mie îmi lasă o notă de prea mare încredere. În momentul în care este un joc de superioritate și în același timp cred că îl deranjează ce se întâmplă și cu echipa, adică poziția, jocul, criticile care sunt aduse echipei și antrenorului. Este o atmosferă care nu îi convinge, este un jucător care se implică și pune sufletul în interesul echipei.

De aici probabil și greșelile lui pentru că atunci când se întâmplă ceva rău la echipa sau se primește gol apare în niște decizii decisive. Cum a fost faza în care s-a dat primul penalty sau cum a fost în meciul cu U Cluj. Apropo de primul penalty, am văzut explicațiile și tot”, a mai spus fostul președinte.

Verdictul lui Sorin Cârțu la penalty-ul acordat în Universitatea Craiova – FC Voluntari

„Am avut tendința să îi dau dreptate arbitrului, ca o fază clasică pentru un penalty. O fază clasică pentru penalty, eu dau în minge și tu vii mai târziu, atunci se întâmplă contactul și e normal să fie contact, chiar dacă nu vrei să mă faultezi.

Lucrurile s-au desfășurat diferit pentru că Popescu atinge balonul, balonul care este trimis de jucător către poartă este deviat de Popică într-o laterală și sigur, ce trebuia să facă. Trebuia să se dea la o parte să îl lase, spun că nici primul penalty nu trebuia dat”, a declarat Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Sorin Cârţu s-a luat de vedetele Craiovei: “Nu mi-a plăcut”

ADVERTISEMENT