Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România și iubita lui, Laura, vacanță de vis la mii de kilometri depărtare

Sorin Pușcașu de la Survivor România și iubita lui, Laura, profită din plin de vară într-o vacanță de neuitat la mii de kilometri distanță de țară.
27.07.2021 | 11:41
Sorin Puscasu de la Survivor Romania si iubita lui Laura vacanta de vis la mii de kilometri departare
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a plecat în vacanță cu Laura, femeia vieții sale. Fostul concurent din reality-show-ul de la Kanal D a luat zborul spre unul din cele mai fascinante locuri din Africa.

Sorin și Laura au ajuns în Seychelles, unul din locurile în care cei doi își doreau să ajungă cu ardoare. De altfel, de când a părăsit competiția, Sorin a tot spus că își dorește o vacanță de neuitat.

ADVERTISEMENT

Le-a cerut de multe ori opinia fanilor de pe Instagram în legătură cu ce locuri să viziteze. În cele din urmă, el și iubita lui s-au decis pentru Seychelles.

Sorin de la Survivor România și Laura, escapadă în Seychelles

Sorin și Laura au făcut o escală la Amsterdam, de unde au pus câteva poze pe Instagram, iar apoi au ajuns la destinație.

ADVERTISEMENT

Războinicul a postat câteva imagini din Seychelles pe rețeaua de socializare. Acesta a scris și un mesaj la una dintre fotografii din care reiese că experiențele prin care a trecut l-a făcut să se schimbe ca om.

„Știți cum mi-am căpătat încrederea de sine? Nu în momentele în care am avut dreptate, ci în momentul în care nu mi-a fost teama că voi putea greși”, a scris Sorin de la Survivor România la o poză cu palmierii în fundal.

ADVERTISEMENT

Și Laura a postat poze pe contul ei de pe Instagram. Iubita lui Sorin a fost atât de impresionată de peisajele din Seychelles încât a spus că s-ar muta oricând acolo.

Partenera războinicului de la Survivor și-a afișat formele într-un costum de baie cărămiziu format dintr-o singură piesă.

ADVERTISEMENT
sorin survivor românia
Sorin de la Survivor România și Laura sunt în Seychelles. Foto: Instagram

Unul dintre cei mai populari și contestați concurenți

Sorin a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. A părăsit concursul după jumătatea acestuia din motive medicale, iar în urma eliminării sale a devenit din ce în ce mai prezent în mediul online.

Sorin a reușit să se facă popular după experiența trăită la Survivor România prin glumele sale și live-urile pe care le realizează pe Instagram alături de foștii concurenți.

Laura l-a susținut pe tot parcursul perioadei petrecute de acesta în Republica Dominicană. A știut cum să îl apere în fața celor care îi contestau concursul și a reușit de fiecare dată să facă o impresie bună în rândul fanilor reality-show-ului de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT