Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România a devenit prezentator! În ce proiect s-a implicat războinicul

Sorin Pușcașu s-a reinventat după participarea la Survivor România! Războinicul a ajuns co-prezentatorul unei emisiuni online, dând dovadă că se pricepe foarte bine în acest nou rol.
26.11.2021 | 12:15
Sorin Puscasu de la Survivor Romania a devenit prezentator In ce proiect sa implicat razboinicul
Sorin Pușcașu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a avut numai de câștigat în urma participării în reality-show-ul difuzat la Kanal D. Fostul concurent are parte de succese pe toate planurile.

Iubita lui, Laura, îi va dărui primul copil, un băiețel, iar pe lângă asta, sportivul s-a apucat serios de treabă într-un domeniu care îi era străin până acum.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a devenit partenerul de emisiune al jurnalistei Cornelia Ionescu, în emisiunea online de pe pagina de Youtube Wownews.

Sorin Pușcașu de la Survivor România, co-prezentator al unei emisiuni online

Nu se știe dacă Pușcașu va fi co-prezentator în permanență de acum înainte, însă cert este că pentru prima sa emisiune s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

Cei doi au comentat ultimele știri din lumea mondenă, iar Cornelia nu a avut deloc emoții avându-l pe războinic aproape.

Sorin colaborează de ceva vreme cu pagina de Youtube dezvoltată de Kanal D. Dacă până acum publicul era obișnuit să îl vadă în postura de invitat, de ceva vreme lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

„Vom avea știri aproape la fel de colorate ca și tricoul meu. Vom vedea viața în roz. Să sperăm că va fi totul roz”, a spus Sorin Pușcașu în intro-ul emisiunii de pe Youtube.

Cea mai mare bucurie pentru Sorin s-a produs, însă, la nivel personal. După cum spuneam mai sus, războinicul este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni tată de băiat.

ADVERTISEMENT

Războinicul va deveni tată

Iubita lui, Laura, îi va dărui primul copil, iar cei doi sunt extrem de emoționați gândindu-se la momentul în care bebelușul va veni pe lume.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… În ultima poză din acest colaj eram în Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru că fix în acel moment din poză, am aflat că vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ!

Încă o dată mi-a fost dovedit că Dumnezeu este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd în emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit.

Lau, vreau să îți mulțumesc și să îți promit că voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și minunată femeie! Să nu îți fie teamă pentru ce urmează, vei fi cea mai bună mămică!”, a fost anunțul prin care Sorin Pușcașu a dezvăluit marea veste.

ADVERTISEMENT