Sport

Lionel Messi și-a găsit sosia! Bărbatul care seamănă izbitor cu starul lui PSG e profesor la Sorbona. Video

Lionel Messi și-a găsit sosia în Franța! Yonathan Freund, profesor și doctor la Sorbona, a devenit viral pe internet după ce a apărut într-un clip în care vorbește despre pandemia de coronavirus.
11.12.2021 | 20:43
Lionel Messi sia gasit sosia Barbatul care seamana izbitor cu starul lui PSG e profesor la Sorbona Video
Lionel Messi. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Yonathan Freund a devenit celebru peste noapte. Profesor și doctor la Sorbona, bărbatul în vârstă de 41 de ani este considerat sosia lui Lionel Messi, după ce a apărut într-o emisiune să vorbească despre pandemie și despre vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19.

Lionel Messi și-a găsit sosia la Sorbona

Freund este medic urgentist din Franța și profesor la celebra Universitate Sorbona. Renumit deja în Hexagon, bărbatul a devenit acum celebru la nivel mondial, după ce clipul în care vorbește despre pandemie a devenit viral.

ADVERTISEMENT

Majoritatea oamenilor care au urmărit și distribuit filmarea nu au fost neapărat interesați de ceea ce spune omul de știință, ci de asemănarea sa incredibilă cu septuplul Balon de Aur Lionel Messi.

Clipul, care îl are ca protagonist pe Yonathan Freund, a fost distribuit masiv pe Twitter, similitudinea dintre bărbat și Messi fiind apreciată atât de oamenii de rând, cât și de celebrități din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Secțiunea de comentarii a fost asaltată cu mesaje legate de asemănarea Freund – Messi.

Unii dintre utilizatori s-au amuzat pe seama faptului că Lionel Messi a învățat mai repede franceza decât catalana în cei 20 de ani petrecuți la Barcelona, în timp altora li s-a prăut că Messi și Freund „sunt una și aceeași persoană”.

Messi are o sosie și în Iran

Yonathan Freund nu este singurul om din lume care seamănă cu Leo Messi. Un iranian, Reza Parastesh este și el una dintre sosiile superstarului argentinian.

ADVERTISEMENT

„La început, cei din familie au fost cei care mi-au spus primii că semăn foarte mult cu Messi. Apoi, și prietenii au început să-mi zică la fel.

Acum, pot spune că a trecut ceva timp de când și eu am început să cred în această asemănare”, a spus Reza, care a povestit și cum a ajuns cunoscut în toată lumea.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu cinci luni de zile, la sugestia tatălui meu, am trimis o fotografie cu mine, în miez de noapte, pe adresa site-ului de sport Varzesh3.

La ora 10:00 dimineața, cei de acolo m-au sunat și m-au invitat la biroul lor, unde am făcut mai multe fotografii dar și videoclipuri”, a mai spus Parastesh.

ADVERTISEMENT