Sport

Soția lui Andrea Compagno, mesaj după despărțirea de FCSB: „Doar cei care te cunosc bine știu asta”

Helenia, soția lui Andrea Compagno, i-a transmis un mesaj atacantului după plecarea de la FCSB. Fotbalistul italian a plecat sâmbătă din România.
11.02.2024 | 11:00
Soția lui Andrea Compagno i-a transmis un mesaj atacantului după plecarea de la FCSB. Foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a părăsit-o pe FCSB și s-a transferat la Tianjin Jinmen Tiger, în China, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Golgheterul din sezonul trecut al „roș-albaștrilor” a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, care a făcut tot posibilul pentru a scăpa de atacantul italian în această iarnă.

Soția lui Andrea Compagno, mesaj emoționant după plecarea de la FCSB: „Doar cei care te cunosc bine știu asta”

Andrea Compagno a fost „rezervă de lux” în acest sezon la FCSB. Atacantul italian, transferat de Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro în vara anului 2022 de la FC U Craiova, a ieșit treptat din primul „11” al liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

După o lungă perioadă de incertitudine, Andrea Compagno s-a transferat la Tianjin Jinmen Tiger, în China, unde va încasa un salariu de 700.000 de euro anual. În schimbul atacantului italian, Gigi Becali a primit suma de 150.000 de euro.

Helenia, soția însărcinată a lui Andrea Compagno, i-a transmis un mesaj emoționant atacantului pe rețelele de socializare. „Sunt mândră de tine și de cât de profesionist ai fost.

ADVERTISEMENT

Sunt sigură că așa vei fi în continuare. Asta mereu te-a făcut să fii diferit de restul. Dar, din păcăte, doar cei care te cunosc bine știu asta. Acum întoarcem pagina. Te iubesc, iubirea mea”, a scris Helenia pe Instagram.

Soția lui Andrea Compagno i-a transmis un mesaj atacantului după plecarea de la FCSB. Foto: Instagram.
Soția lui Andrea Compagno i-a transmis un mesaj atacantului după plecarea de la FCSB. Foto: Instagram.

Andrea Compagno i-a mulțumit lui Gigi Becali la plecarea din România

Andrea Compagno a părăsit România în cursul zilei de sâmbătă. Atacantul în vârstă de 27 de ani a plecat de la FCSB după doar un sezon și jumătate. Fotbalistul a mulțumit pentru perioada petrecută în tricoul „roș-albastru” și a avut un mesaj pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”E puțin ciudat să plec. România e o țară minunată, care mi-a dat foarte mult, atât uman, cât și fotbalistic. Voi fi recunoscător toată viața. S-a întâmplat totul foarte repede. E o schimbare importantă, plec foarte departe.

A fost doar oferta din China. În ultima zi de transferuri a venit ceva din Turcia, dar nu știu ce echipă era. Pare că eu am vrut să mă duc în China ca FCSB să nu ia mulți bani. Nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Ultimele 6 luni au fost foarte grele pentru mine. Am încercat să fiu mereu profesionist. E normal să fie greu când nu te simți apreciat. Simțeam apreciere doar din partea fanilor și vreau să le mulțumesc. A fost o onoare să joc pentru ei.

E imposibil să înțeleg ce a fost în ultimele luni, având în vedere sezonul trecut. Anul trecut a fost, probabil, cel mai frumos din viața mea. Nu mă gândeam că se va întâmpla așa. Dar momentele grele ajută. Am crescut mult. 

Eu îi voi fi recunoscător domnului Becali că m-a luat de la FCU Craiova, a plătit mult pentru mine și mi-a dat o oportunitate foarte mare. Cred că sezonul trecut l-am răsplătit. Dar nu a fost destul, pentru că a zis că sezonul ăsta vrea să joace cu alt atacant. Dar îi mulțumesc pentru oportunitate”, a declarat Andrea Compagno, la plecarea din România.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - Sepsi