Life

Soția lui Cosmin Natanticu de la iUmor, pusă în pericol de comediant: „Am zis că mă omoară”

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, a povestit cu umor despre cum a fost cerută de nevastă de juratul de la... iUmor! Ce era să pățească.
27.08.2023 | 17:30
Sotia lui Cosmin Natanticu de la iUmor pusa in pericol de comediant Am zis ca ma omoara
Eliza, soția lui Cosmin Natanticu. Captură Wownews
ADVERTISEMENT

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la iUmor a povestit niște faze demne de filmele de comedie prin care a trecut în cererile în căsătorie din partea comediantului.

Soția lui Cosmin Natanticu de la iUmor, cerută de nevastă cu un nod în gât, la propriu

Partenera de viață a actorului a spus cum a ajuns să spună „DA!” în fața iubitului său, după ce era să înghită inelul și, Doamne ferește, să o pățească într-un mod cât se poate de nasol.

ADVERTISEMENT

Degajată și amuzată acum, dar panicată și evazivă atunci, Eliza Natanticu a mărturisit că s-a lăsat greu cerută de Cosmin, până când și-a dat seama că destinul ei e legat cumva de răspunsul afirmativ la acea întrebare pe care multe femei o așteaptă.

Soția lui Cosmin Natanticu a povestit, într-un interviu oferit pentru Wownews, prin ce peripeții a trecut să ajungă nevasta actorului de comedie, jurat la iUmor.

ADVERTISEMENT

„A treia oară mi-a pus inelul într-un shot de tequila, era să îl înghit”

„Eram într-o vacanță și la un moment dat m-am enervat. El avea inelul în buzunar și credea că mă impresioanează. Cu siguranță nu o să uit cererea asta atipică. M-a marcat momenul ăsta. L-am refuzat atunci. A doua oară mi-a pus inelul într-un ambalaj de bomboană.

Era să îl arunc. A treia oară mi-a pus inelul într-un shot de tequila, era să îl înghit. Atunci am zis DA și gata, că am zis că mă omoară. Nunta a fost superbă, mai mult de atât nu se putea pentru mine”, a declarat soția lui Cosmin Natanticu la WowNews.

ADVERTISEMENT

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul din cele mai urmărite cupluri ale showbiz-ului românesc. Partenerul Elizei a fost confirmat, de curând, drept cel mai nou jurat din emisiunea iUmor de la Antena 1. Actorul îl înlocuiește, astfel, pe Nelu Cortea la masa celor care decid cine are haz și cine nu dintre concurenții noului sezon.

Cei doi s-au făcut remarcați într-unul din cele mai tari reality-show-uri din România, în anul 2021. Este vorba despre participarea pe care aceștia au avut-o la Asia Express.

ADVERTISEMENT