Life

Nelu Cortea, înlocuit de Antena 1? Cine i-ar lua locul la iUmor

Nelu Cortea va fi înlocuit la iUmor? Ce se întâmplă cu show-ul de talente de la Antena 1 în următorul sezon pare a fi spectaculos.
22.07.2023 | 16:26
Nelu Cortea inlocuit de Antena 1 Cine iar lua locul la iUmor
Nelu Cortea, înlocuit de Antena 1? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nelu Cortea va fi înlocuit la iUmor? S-ar părea că sunt șanse mari ca faimosul Cătălin Bordea să mai primească o lovitură. De această dată, din partea celor de la Antena 1, iar la mijloc este bunul său prieten.

Nelu Cortea, înlocuit de la iUmor?

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt doi dintre cei mai apreciați comedianți din România. Au reușit să câștige împreună America Express, iar mai apoi am putut să îi vedem la iUmor, la masa juraților alături de Delia și Cheloo.

ADVERTISEMENT

În timp ce Cătălin Bordea a divorțat de Livia, soția sa, se pare că acesta mai primește acum o altă lovitură. Bunul său prieten, Nelu  Cortea, s-ar părea că va fi înlocuit la iUmor. Care este adevărul și ce planuri au cei de la Antena 1?

Noul sezon iUmor se filmează în curând, iar deși Cătălin Bordea are un contract clar, nu același lucru îl poate spune și Nelu Cortea. Cei de la cancan.ro au aflat că Bordea va fi în continuare la masa juraților de la iUmor. Colegul său însă, s-ar părea că nu.

ADVERTISEMENT

„Culmea e că din punct de vedere profesional, totul merge foarte bine. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce mă privește. Am contract semnat de anul trecut și pentru sezonul acesta de iUmor”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

Cine i-ar putea lua locul comediantului

Despre Nelu Cortea și locul de jurat de la iUmor, sursa citată scrie că acesta ar urma să dispară din peisaj. Mai exact, potrivit cancan.ro, audiențele de la Antena 1 nu au fost cele dorite avându-i în juriu pe cei doi buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Nelu Cortea ar fi avut un contract de doar un an de zile cu Antena 1. Drept urmare, acesta s-a încheiat odată cu finalul sezonului iUmor. Cine ar urma să în înlocuiască pe comediant?

Cosmin Natanticu, care la rândul său a participat la America Express cu soția sa, Eliza, i-ar lua locul lui Nelu Cortea la iUmor. Până acum însă, niciunul dintre cei doi nu a confirmat schimbarea menționată de cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Menționăm că de-a lungul anilor, la masa juraților de la iUmor au existat mă multe modificări. Și Mihai Bendeac a făcut parte din juriu o bună perioadă de timp, însă odată cu plecarea sa, lucrurile aveau să se schimbe.

ADVERTISEMENT