Life

Marcel Pavel nu este invitat la petrecerea aniversară a soției: “Îi dau bani să-și cumpere cadou”

Sărbătoare în familia lui Marcel Pavel. Violeta, soția artistului, a împlinit 51 de ani și a primit de ziua ei... bani ca să-și cumpere cadou ce îi place!
14.06.2022 | 15:48
Marcel Pavel nu este invitat la petrecerea aniversara a sotiei Ii dau bani sasi cumpere cadou
Marcel Pavel își serbează azi soția, pe Violeta Pavel care a împlinit 51 de ani. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Soția lui Marcel Pavel, Violeta Pavel, fostă balerină de la Teatrul Balșoi din Moscova, își serbează marți, 14 iunie, ziua de naștere. Și, pentru că preferă să își cumpere singură cadourile, a primit din partea lui Marcel Pavel o sumă de bani cu care să-și achiziționeze ce-și dorește de ziua ei. Peste două săptămâni și fetița lor își va serba ziua de naștere.

Marcel Pavel, “interzis” la petrecerea aniversară a soției. Violeta a împlinit 51 de ani

Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, nu va merge la petrecerea soției sale, Violeta, care a împlinit 51 de ani. De obicei, partenera de viață a artistului obișnuiește să își cumpere singură cadourile cu banii de la el, dar și să își petreacă aniversarea în compania prietenelor. La loc de cinste, la petrecerea Violetei Pavel, va fi mezina familiei, fetița lor, Iuvenalia Ioana.

ADVERTISEMENT

”Soția mea îmi spune că nu e cazul să îi cumpăr eu cadou, nu am gusturile ei. Și atunci îi dau bani și își cumpără singură ceea ce își dorește. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua soției mele, ca întotdeauna. Ele petrec ca între fete.

Bărbații nu sunt primiți. Fetița mea este șefa acolo. Ea este oricum șefa casei… Iuvenalia a terminat clasa a ll-a și, la serbarea de la final de an, a cântat și s-a îmbrăcat în prințesă. La școală au o sală extraordinară pentru evenimente”, a declarat Marcel Pavel, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Cine participă la petrecerea Violetei Pavel

Evenimentul va avea loc în același loc în care Violeta Pavel își serbează ziua de naștere în fiecare an. La petrecerea pe care o va da soția artistului, pe terasa unui club din Herăstrău, va lua parte și Gina, sora lui Marcel Pavel, Mădălina, soția lui Andrei Kerestely, Diana Șoșoacă, dar nu numai.

Chiar dacă de regulă îi dă bani soției să își cumpere singură cadourile dorite, totuși, cu câțiva ani în urmă, a încălcat regula nestrisă și i-a oferit de ziua ei un inel superb cu diamante.

ADVERTISEMENT

”Cu ani în urmă i-am cumpărat soției mele un inel fin, de aur, cu diamante. Dar, în rest, îi dau bani și își cumpărărea singură, cum am spus”, a mai spus artistul.

Peste două săptămâni, în familia Pavel va fi iar motiv de sărbătoare. Fetița artistului, Iuvenalia Ioana, elevă la Liceul de Muzică George Enescu, va împlini 9 ani pe data de 1 iulie. Micuța a moștenit veleitățile artistice ale părinților ei. În prezent, mezina familiei Pavel ia lecții de pian și merge la balet.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, 45 de concerte în 2022

Marcel Pavel a suferit în pandemie, ca și ceilalți colegi de-ai lui care nu și-au putut desfășura activitatea artistică, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de autorități. Cele mai multe spectacole și evenimente private la care a fost invitat să cânte în cei doi ani de pauză s-au amânat, iar unele dintre ele chiar s-au anulat. Acum, interpretul este fericit că și-a reluat concertele și că, numai anul acesta, au venit 45 de invitații la evenimente.

”Anul acesta am fost invitat să susțin 45 de concerte. Bine că, în sfârșit, ne putem desfășura activitatea. Artiștii au avut foarte mult de suferit în cei doi ani de pauză”, susține Marcel Pavel.

De ce nu s-au căsătorit religios Marcel Pavel și soția sa

Interpretul Marcel Pavel împlinește anul acesta 30 de ani de relație și 26 de ani de la căsătoria lui cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină. Cu toate acestea, cununia religioasă nu au făcut-o nici până în ziua de azi. Marcel Pavel a declarat, în nenumărate rânduri, că nu a reușit să își convingă soția să se cunune religios și să facă și o nuntă.

Totuși, artistul nu exclude posibilitatea ca, în viitor, să ajungă în fața altarului și să se cunune religios cu soția lui.

”A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul”, spune Marcel Pavel, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT