Life

Soția lui Vladimr Drăghia, la spital. De ce a avut nevoie Alice Cavaleru de îngrijiri medicale: „A fost cu mare stres, fiind însărcinată”

Alice Cavaleru a ajuns la spital după ce a fost mușcată de o căpușă. Soția lui Alice Drăghia este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță în câteva luni.
28.04.2022 | 20:41
Sotia lui Vladimr Draghia la spital De ce a avut nevoie Alice Cavaleru de ingrijiri medicale A fost cu mare stres fiind insarcinata
Alice Cavaleru a ajuns la spital pentru ajutor de specialitate. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Vladimir Drăghia a trecut prin momente dificile după ce a descoperit că o căpușă a mușcat-o de burtă. Îngrijorarea lui Alice Cavaleru a fost alimentată și de faptul că este însărcinată, astfel că a decis să ceară ajutorul medicilor și a mers la spital pentru investigații.

Alice Cavaleru a ajuns la spital pentru investigații medicale. Soția lui Vladimir Drăghia a fost mușcată de o căpușă

Alice Cavaleru a trecut prin momente tensionate după ce a descoperit o căpușă chiar pe burta ei. Soția lui Vladimir Drăghia este însărcinată, urmând să aducă pe lume o fetiță, iar acest lucru a făcut-o să se teamă și mai mult pentru sănătatea sa.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a mers la spital, la Secția de Chirurgie, pentru ca medicii să-i îndepărteze insecta fără riscuri și pentru a se asigura că nu vor exista complicații ulterioare.

Alice Cavaleru a explicat prin ce a trecut pe Instagram. Ținând cont de faptul că obișnuia să fie activă pe rețelele sociale, fanii s-au îngrijorat atunci când i-au observat lipsa.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

„A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă! Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea.

Deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este, atât de mică era. Ulterior am aflat că nu era mică deloc. Se hrănise chiar bine cu sângele meu.

ADVERTISEMENT

Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnica. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea”, a povestit Alice Cavaleru pe Instagram.

„A fost cu mare stres, fiind însărcinată”

În plus, pentru că este însărcinată, soția lui Vladimir Drăghia nu a avut voie să ia antibioticul pe care medicii îl prescriu în astfel de situații. Cu toate acestea, specialiștii i-au administrat un tratament care să nu afecteze copilul.

ADVERTISEMENT

„La mine a fost cu mare stres pentru că, fiind însărcinată, nu am voie să iau acel antibiotic pe care îl primești în doză unică în schema de profilaxie, dar am primit până la urmă un antibiotic permis în sarcină (care se ia mult mai multe zile)”, a explicat Alice Cavaleru.

Speriată de ceea ce i s-a întâmplat, viitoarea mămică și-a sfătuit urmăritorii să aibă mare grijă în această perioadă, pentru a nu ajunge în situația ei.

„Așa că aveți mare grijă când veniți cu copiii din parc/curte/pădure. Verificați tot corpul de căpușe. Se așează și în urechi sau în păr, din păcate. Folosiți spray repelant înainte să ieșiți în natură.

Dacă aveți curte cu iarbă, cel mai bine e să tratați iarba cu soluții speciale. Muşcăturile de căpusă nu produc durere, de aceea prezenţa lor nu este simţită întotdeauna”, a încheiat partenera de viață a lui Vladimir Drăghia.

ADVERTISEMENT