Life

Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară: “Facem om nou”. Alice Cavaleru a publicat prima ecografie

Vladimir Drăghia (36 de ani) este în culmea fericirii. Înotătorul de performanță a anunțat că va deveni tată din nou, alături de partenera sa de viață, Alice Cavaleru.
04.04.2022 | 11:31
Vladimir Draghia tata pentru a doua oara Facem om nou Alice Cavaleru a publicat prima ecografie
Vladimir Drăghia, din nou tată. Alice Cavaleru a distribuit ecografia bebelușului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul premiului cel mare de la Exatlon România va fi în curând tată pentru a doua oară. Alice Cavaleru, soția sportivului, a postat prima ecografie, alături de un mesaj prin care împărtășește cu fanii vestea cea mare.

Vladimir Drăghia, din nou tată. Alice Cavaleru a distribuit ecografia bebelușului

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu de foarte multă vreme, însă au ales să-și unească destinele în anul 2018, după venirea pe lume a fiicei lor, Zora, de care sunt tare mândri. Acum micuța va avea o soră sau un frățior mai mic.

ADVERTISEMENT

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.

Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături”, este mesajul distribuit de Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Exatlon România a distribuit o imagine emoționantă alături de întreaga familie. Micuța Alaia Zora, în vârstă de 4 ani, este cea care ține ecografia cu bebelușul care se dezvoltă în pântecele mamei sale.

Din fotografie nu lipsește nici animalul de companiei al familiei. Sportivul nu a dezvăluit ce urmează să vină pe lume, dar având în vedere emoticonul care însoțește postarea poate fi vorba de un băiat. Rămâne de văzut care este adevărul.

ADVERTISEMENT

Vestea vine după ce foarte mulți fani le-au scris când mai aduc pe lume un copil. Iată că în prezent Vladimir Drăghia și soția sa își măresc familia cu încă un membru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, nuntă pe malul mării

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2014. Nunta a avut loc în vara lui 2018, pe malul mării. Evenimentul a fost unul discret, la care au participat numai familia și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Luna de miere s-a desfășurat în Maroc, unde au petrecut momente de neuitat. Câștigătorul de la Exatlon și frumoasa șatenă obișnuiesc să plece des în vacanțe peste hotare, chiar dacă sunt însoțiți de un copil mic.

ADVERTISEMENT