News

Soția lui Volodimir Zelenski: ”Nu mi-am mai văzut soțul din prima zi a războiului”. Cum comunică cei doi

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, spune că nu și-a mai întâlnit soțul, pe Volodimir Zelenski, din prima zi a invaziei declanșate de forțele ruse, 24 februarie.
13.04.2022 | 00:33
Sotia lui Volodimir Zelenski Nu miam mai vazut sotul din prima zi a razboiului Cum comunica cei doi
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că încă se află în Ucraina, soția președintelui Volodimir Zelenski spune că nu și-a mai văzut soțul de pe 24 februarie.

Olena Zelenska nu și-a mai văzut soțul, pe președintele Volodimir Zelenski, din prima zi a războiului

Olena Zelenska dezvăluie că a reușit să vorbească cu soțul ei, Volodimir Zelenski, doar prin telefon, și că nu l-a mai întâlnit pe acesta din prima zi a invaziei ruse.

ADVERTISEMENT

În primele ore ale zilei de joi, 24 februarie, când trupele ruse au invadat Ucraina, președintele Volodimir Zelenski și prima doamnă Olena Zelenska au refuzat să fugă din țara lor, optând în schimb, ca mulți dintre compatrioții lor, să înfrunte agresiunea.

Cu toate acestea, din motive de securitate, cuplul prezidențial a fost despărțit. Olena Zelenska a precizat că soţul ei şi echipa lui prezidențială locuiesc în biroul din Kiev, iar din cauza pericolului constant, ei i-a fost interzis să stea acolo.

ADVERTISEMENT

În această săptămână, Olena a oferit un interviu pentru CNN, în care a vorbit despre cum arată viața în țara bombardată de rachetele rusești în aceste zile.

La un moment dat, prima doamnă a Ucrainei a fost întrebată dacă a reușit să-și vadă soțul de la începutul conflictului militar.

ADVERTISEMENT

Olena Zelenska a spus că, de mai bine de o lună, nu a reușit să-și vadă partenerul de viață. Cei doi comunică doar telefonic în această perioadă complicată.

”Volodimir și echipa sa locuiesc, de fapt, în biroul președintelui. Din cauza pericolului, ne-a fost interzis, mie și copiilor mei, să rămânem acolo. Așadar, de mai bine de o lună comunicăm doar telefonic”, a spus Zelenska.

ADVERTISEMENT

Pe 24 februarie, Olena Zelenska își amintește că a fost trezită între orele 4 și 5 dimineața de un zgomot puternic, despre care a aflat mai târziu că a fost o explozie. Avea să fie ultima dată când și-a văzut soțul în costum, a spus ea. După aceea, totul a ținut de ordin militar.

Olena Zelenska: ”Ținta rușilor suntem noi toți, fiecare ucrainean”

În primele zile ale invaziei Rusiei, Volodimir Zelenski spunea că el este principala țintă a rușilor. A doua ar fi familia sa.

În interviul de la CNN, prima doamnă a Ucrainei a fost întrebată cum face față acestei amenințări. Aceasta a adăugat că toți cetățenii țării lor sunt ținte.

”Dacă te uiţi cu atenţie, devine clar că fiecare ucrainean este o ţintă pentru ruşi. Fiecare femeie, fiecare copil. Cei care au murit zilele trecute din cauza unei rachete ruseşti în timp ce încercau să se evacueze din Kramatorsk nu erau membri ai familiei prezidenţiale, erau doar ucraineni. Aşadar, ţinta numărul unu pentru inamic suntem noi toţi”, a mai spus Olena Zelenska.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Divorț fulgerător în lumea fotbalului. Au rezistat doar câteva luni
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților