News

Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, primele declarații. Femeia este acuzată ca l-a omorât și i-a ascuns cadavrul. „Mama lui știe că el frecventa bordeluri”

Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani a vorbit despre cazul misterios. Ea și copiii ei sunt bănuiți că l-au ucis pe bărbat.
03.01.2024 | 08:33
Sotia profesorului din Valcea disparut de trei ani primele declaratii Femeia este acuzata ca la omorat si ia ascuns cadavrul Mama lui stie ca el frecventa bordeluri
Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, primele declarații. colaj Fanatik/ Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, primele declarații. Oamenii legii o acuză pe aceasta că l-ar fi ucis, iar apoi i-a ascuns cadavrul. Mai mult, ea ar fi fost ajutată de copiii săi, minori la vremea respectivă.

Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, primele declarații

Caz halucinant în Râmnicu Vâlcea, unde un profesor de matematică, Marian Claudiu Bălan, a dispărut în condiții misterioase în aprilie 2020. De atunci, rudele bărbatului nu au mai reușit să ia legătura cu el. În 2021, dispariția profesorului a fost anunțată, după ce comportamentul soției acestuia a trezit suspiciunea rudelor.

ADVERTISEMENT

Femeia s-ar fi contrazis, spunându-le mamei și unei verișoare a soțului ei că acesta a plecat la muncă fie în Italia, fie în Marea Britanie. Astfel, femeile au anunțat dispariția lui Marian Claudiu Bălan. Polițiștii au deschis o anchetă.

Soția sa și cei doi băieți ai bărbatului, minori la momentul dispariției, sunt suspecți că l-ar fi omorât pe profesorul de matematică, iar apoi i-ar fi ascuns trupul neînsuflețit. Însă, până acum nu a fost găsit cadavrul bărbatului.

ADVERTISEMENT

„În intervalul 10/11.04.2020, în timp ce se aflau în imobilul locuinţă de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între membri familiei, respectiv între tată, mamă şi fiu, în contextul în care fratele mai mic a sărit cu cuţitul la tată, inculpatul (n.r.: fiul cel mare) a intervenit exercitând, conjugat cu inculpata, acte de agresiune asupra victimei. Producându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia şi apoi i-au ascuns cadavrul care nu a mai fost găsit”, se arată în anchetă.

„Aceste plecări ale lui erau destul de frecvente”

Cu toate acestea, femeia susține că ea și cei doi băieți ai săi nu sunt vinovați și că ancheta ar fi fost deschisă în urma unei mărturii mincinoase a profesorului de șah al unuia dintre copii. Totodată, femeia spune că soțul ei obișnuia să plece de acasă foarte des.

ADVERTISEMENT

„La baza acestei anchete stă declarația mincinoasă a unuia dintre martori. Cum că băiatul cel mic ar fi sărit cu cuțitul la tata, nu e deloc așa. Aceste plecări ale lui erau destul de frecvente. Mama lui știe că el frecventa bordeluri și pleca destul de des de acasă, la o lună, două.

Băieții s-au jucat cu mingea în curte. Au dat-o la vecin, o minge foarte scumpă, iar de supărare că a pierdut mingea din cauza lui i-a spart mingea cu cuțitul. Taică-su l-a pedepsit, ăsta a fost tot incidentul”, a declarat soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, pentru România TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia susține că nici ea și nici copiii săi nu ar fi fost capabili să comită o crimă. Aceasta mai spune că între ea și soțul ei nu existau certuri. Însă, în iulie 2020, la trei luni de la dispariție, femeia a solicitat la Judecătoria Râmnicu Vâlcea desfacerea căsătoriei.

ADVERTISEMENT
Tags: