News

Video. Soția și fiii lui Adrian Năstase, hărțuiți de protestatarul Marian Ceaușescu la secția de votare

06.12.2020 | 14:34
Video Sotia si fiii lui Adrian Nastase hartuiti de protestatarul Marian Ceausescu la sectia de votare
ADVERTISEMENT

Protestatarul Marian Ceaușescu a postat pe contul său de Facebook un video în care îi urmărește pe soția și fiii lui Adrian Năstase în timp ce aceștia părăseau secția de votare.

Ceaușescu adresează acuzații și injurii atât unuia dintre fiii lui Adrian Năstase, cât și la adresa fostului premier social-democrat.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu și-a exprimat, tot pe Facebook, indignarea față de gestul lui Marian Ceaușescu.

Marian Ceaușescu: “Un mare actor român avea o replică: ‘Grijania mă-tii de comunist!’ “

Protestatarul a postat filmarea de un minut și jumătate cu descrierea “Copiii cu Mama criminalului economiei Românești Adrian Năstase la vot”.

ADVERTISEMENT

Codrin Șefănescu a reacționat virulent la gestul lui Ceaușescu, cerând intervenția Poliției și asumarea unei poziții publice de către conducerea Partidului Social Democrat în legătură cu acest incident.

“Adrian Nastase va rămâne cel mai bun și patriot prim-ministru din istoria României de după Revoluție! Iar pentru asta a plātit cu propria-i libertate! Și este inadmisibil ca, astăzi, un dobitoc, bâlbâit și fără nici o ocupație clară, să-i hărțuiască și înjure copiii și soția! Și asta în timp ce mergeau la vot! Este incredibil cum sunt tolerați de societate acești indivizi care, de câțiva ani buni, vânează și amenință în plină zi oameni care au făcut ceva concret pentru țară! E din ce în ce mai clar că pentru acești hastagi și reziști, nu se aplică chiar nici o lege! Și mă așteptăm deja să văd un comunicat din partea Poliției și o poziție publică din partea ‘noului PSD’!”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT