Life

Soțul Corneliei Catanga, distrus după moartea artistei! Aurel Pădureanu: ”Am pierdut casa”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, trece prin momente mai dificile ca oricând, decesul marii artiste provocându-i probleme mai mari decât at fi crezut vreodată că va avea.
31.07.2021 | 18:39
Sotul Corneliei Catanga distrus dupa moartea artistei Aurel Padureanu Am pierdut casa
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a mărturisit pentru Antena Stars că trece prin momente grele în viață din cauz aproblemelor financiare cu care a rămas după ce Cornelia Catanga a murit din cauza coronavirusului.

Aurel Pădureanu a rămas fără casă

Aurel Pădureanu a rămas fără casă după ce ”Regina” neîncoronată a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a murit la sfârșitul lunii martie, bolnavă fiind de COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Mai mult, explică soțul regretatei artiste, problemele financiare pe care le are sunt, la această oră, aproape imposibil de depășit, singura soluție pe care a găsit-o Aurel Pădureanu fiind organizarea unui festival care să poarte numele cântăreței Cornelia Catanga.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă Aurel Pădureanu pentru Cornelia Catanga

Mai mult, în ciuda zvonurilor cu privire la ajutorul pe care Gigi Becali i l-a fi acordat, atunci când a fost înmormântarea Corneliei Catanga, dar și după, Aurel Pădureanu susține că nu mai rezistă în fața problemelor cu banii pe care le are.

”Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trebuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu s-a mutat din casă, al Buzoieni

După ce și-a pierdut casa în care a lăcuit alături de Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu s-a mutat dintr-o locuință închiriată într-alta.

Din păcate însă, din cauza banilor, explică artistul, a fost nevoit să se mute frecvent dintr-un loc într-altul, acum ajungând să locuiască într-o casă din Buzoieni. Doar că, acolo, explică Aurel Pădureanu, are probleme și de altă natură.

ADVERTISEMENT

Mai exact, el rămâne frecvent fără curent electric și, din acest motiv, mâncarea i se strică adeseori în frigider, întreruperile fiind produse în ciuda faptului că și-ar fi plătit utilitățile la timp.

”Absolut, în permanență. Ieri s-a oprit la 23.00 până la 04.00 dimineața. Astăzi la fel. Au dat drumul la curent dimineață și s-a oprit iar. Mi se strică aparatele. Se strică frigiderele, televizoarele. Nu se poate! Sunt cu plata la zi, am plătit tot, asta se întâmplă în tot blocul, nu numai la mine”, a mai spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19

La sfârșitul lunii martie a acestui an Cornelia Catanga a murit din cauza unui infarct pe fondul infecției cu coronavirus, iar în ciuda eforturilor medicilor, artista nu a mai putut fi resuscitată.

”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică, la acea vreme, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT