Life

Soțul Ioanei Popescu, reacție în legătură cu scandalurile în care a fost implicată vedeta: “Nu mai avem ce să facem”

Ionci, soțul Ioanei Popescu, a reacționat în legătură cu scandalurile în care a fost implicată vedeta, cunoscută ca “devoratoarea de fotbaliști”.
01.11.2022 | 14:07
Sotul Ioanei Popescu reactie in legatura cu scandalurile in care a fost implicata vedeta Nu mai avem ce sa facem
Ionci, despre scandalurile în care a fost implicată Ioana Popescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soțul Ioanei Popescu a avut o reacție în legătură cu scandalurile în care a fost implicată jurnalista. Ionci și partenera lui de viață au depășit aceste momente.

Soțul Ioanei Popescu, reacție despre scandalurile în care a fost implicată vedeta

Ioana Popescu (43 de ani), cunoscută ca “devoratoarea de fotbaliști”, a fost surprinsă alături de soțul Roxanei Nemeș, Călin Hagima, în urmă cu câteva luni, dar au apărut speculații și în legătură cu o posibilă relație a jurnalistei cu Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Ion Lőrinczi (54 de ani), cunoscut ca Ionci, soțul Ioanei Popescu, a reacționat după informațiile care au apărut în presă despre partenera sa.

Acesta a preferat să privească înainte și să lase în trecut ceea ce s-a întâmplat. Afaceristul nu a avut comentarii despre ceea ce s-a scris recent.

ADVERTISEMENT

“Nu am ce să comentez. De mic am fost învățat să mă uit înainte, dacă te uiți în spate riști să faci alte probleme și atunci mai bine te uiți înainte.

Ce a fost în trecut a fost în trecut. Nu mai avem ce să facem.”, a declarat Ionci pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Popescu și soțul ei au trecut peste scandalurile în care jurnalista a fost implicată. Cei doi se concentrează pe relația lor. Vedeta este o persoană foarte romantică și obișnuiește adesea să-și surprindă partenerul de viață.

“Ioana este o persoană romantică! Exact cum îi place unui bărbat! Gătește foarte bine și îmi face tot felul de surprize interesante.”, a adăugat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Ioanei Popescu, prezent la evenimentul la care vedeta a fost împreună cu soțul ei

Ioana Popescu și soțul ei au fost recent prezenți la un eveniment la care unul dintre foștii iubiți ai vedetei a fost prezentator. Cei doi au fost împreună atunci când “devoratoarea de fotbaliști” avea 20-30 de ani.

Ionci a fost pregătit de soția sa pentru o posibilă întâlnire cu fostul ei iubit, dar nu a avut nicio problemă cu acest lucru. Afaceristul spune că nu are motive să fie gelos din această cauză.

“Ioana a avut grijă să mă pregătească deja că o să dau nas în nas la eveniment cu fostul ei iubit.

Nu sunt gelos din acest lucru, nici nu am un sentiment mai ciudat, nu aș avea motive.”, a mai spus Ionci.

Ioana Popescu are numai cuvinte de laudă la adresa actualului soț. Ionci a acceptat-o așa cum este și o susține în tot ceea ce face.

“Mie îmi place foarte mult de Ionci că mă suportă și că este ca un tătic pentru mine, în afara faptului că este iubit, prieten și soț. Mă susține foarte mult!

Nu am fost luată la rost de el cu ce s-a întâmplat și știi de ce? Pentru că de la început trebuie să îi spui iubitului ce ai avut și dacă ai avut cu cineva și ce și cum.”, a declarat Ioana Popescu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT