Fotbal intern

Spaniolii nu-l mai vor pe Contra, dar nu-l pot da afară! Mulțescu, dorit înapoi la prima echipă. Exclusiv

12.11.2020 | 15:13
Spaniolii nul mai vor pe Contra dar nul pot da afara Multescu dorit inapoi la prima echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

La Dinamo este interzis să vorbești despre problemele financiare, ba mai mult acum câteva săptămâni Pablo Cortacero a făcut un grup de Whatsapp prin care i-a rugat pe toți conducătorii clubului să nu mai iasă să mai vorbească cu presa. Acesta este motivul pentru care Dorin Șerdean, Alex Couto și Rufo Collado n-au mai făcut declarații publice în ultima vreme la Dinamo.

Pablo Cortacero este deranjat de fiecare dată când se vorbește despre bani în presă și consideră că antrenorul Cosmin Contra alimentează aceste știri despre dezastrul de la Dinamo din cauza declarațiilor sale publice. Acest lucru îl deranjează pe iberic mai mult decât rezultatele echipei, dar nu-l poate da afară datorită clauzei de 300.000 de euro pe care antrenorul o are în contract.

ADVERTISEMENT

Cum a văzut că nici după înfrângerile consecutive Contra nu are de gând să-și dea demisia și cum a pierdut sprijinul lui Juan Jose Melero care s-a retras din proiect, Cortacero s-ar gândi a-i pune un supervizor lui Contra care să-l ajute la antrenamentele echipei, dar și să încerce prin această mutare să-l facă pe antrenor să plece.

Spaniolii vor să scape de Contra! Revine Gigi Mulțescu?

Tehnicianul preferat care a mai lucrat și în această vară până să semneze fostul selecționer este Gigi Mulțescu. Rămâne de văzut însă dacă Mulțescu va accepta o astfel de situație după ce și el a fost umilit de spanioli, care i-au dat cu chiu cu vai doar 75 la sută dintr-un salariu scadent de astă vară, iar pe fiul său, Cătălin, l-au trimis la echipa a doua ca să i se facă loc lui Leo Fuentes, un apropiat al lui Cortacero din Granada!

ADVERTISEMENT

În CV-ul lui Leo Fuentes se arată doar că a mai fost al doilea, respectiv primul antrenor cu portarii al echipei a doua a lui Granada și a mai antrenat la cluburi de nivel municipal. Dar faptul fiind un apropiat al patronului, a fost imediat impus ca antrenorul numărul 1 cu portarii de la Dinamo unde au fost aduși și goalkeeperi doar spanioli: Roman Hinojo și Mejias Osorio.

Gigi Mulțescu, dorit în locul lui Contra, deși spaniolii l-au mai umilit o dată!

De asemenea, dacă Cosmin Contra a anunțat clar că până acum nu și-a luat niciun ban de la Dinamo, Cortacero a sunat din Spania și a ordonat ca lui Leo Fuentes să-i fie plătit salariul în momentul în care au intrat, luna trecută, banii din drepturile TV. În schimb, Mulțescu a fost aproape de o nouă umilință, i-a fost plătită o parte din salariu după ce Șerdean a intervenit pentru el și le-a explicat spaniolilor ce înseamnă Gigi Mulțescu pentru Dinamo și pentru fanii echipei.

ADVERTISEMENT

Culmea este că după ce Mulțescu a fost pus în fața faptului împlinit de a fi dat afară de la prima echipă a lui Dinamo, oferindu-i-se un post în cadrul echipei, acum tot el este văzut ca prima variantă de a fi ”Smurd” pentru formația din Ștefan cel Mare.

Ce spune “Smurd-ul”: “E o situație mai delicată la prima echipă”

FANATIK a luat legătura cu Gigi Mulțescu pentru a afla ce face el acum la Dinamo și dacă ar accepta o astfel de postură.

ADVERTISEMENT

”Eu am rămas la Dinamo, da. Mă ocup de departamentul de căutat talente, mai exact trebuie să găsesc jucători pe care nu-i știe nimeni și să încercăm să-i aducem și să-i promovăm la Dinamo.

Nu e chiar scouting, că nu fac eu transferuri. Eu nu mai merg la birourile de la Rin și nu știu ce se întâmplă acolo sau ce vor. Eu merg la echipa a doua, la formațiile de juniori. În ce privește ce m-ați întrebat, este o situație mai delicată la prima echipă și nu vreau să vorbesc despre asta și nici despre problemele financiare de la club”, a declarat Gigi Mulțescu pentru FANATIK.

Cortacero: ”Îți mulțumim foarte mult pentru tot, Mulțescu! Vei continua în acest nou proiect”

Mulțescu este antrenorul care a acceptat să vină să-i salveze pe ”câini” în vară, ulterior a fost prezentat ca antrenorul lui Dinamo, semnând pe un sezon în perioada lui Pablo Cortacero ca să poată să antreneze și să fie pe bancă la meciul cu Hermannstadt, 1-1, iar după acest meci a fost anunțat că trebuie să-și dea demisia deoarece a semnat Contra.

La acel moment, ”Smurdul” a fost chemat la Rin unde a participat la o ședință și acolo era și cel care urma să-i ia locul Cosmin Contra, care l-a întrebat dacă vrea să rămână la echipă, pentru că are nevoie de experiența lui. Imediat, Cortacero i-a promis lui Mulțescu pe rețelele de socializare: ”Îți mulțumim foarte mult pentru tot, Mulțescu! Vei continua în acest nou proiect”. Postul găsit pentru el nu este demn pentru experiența sa în fotbal unde a arătat că încă mai are multe de spus.

 

ADVERTISEMENT