Life

Speak și Ștefania, contre în mediul online. Ce și-au reproșat cei doi artiști

Speak și iubita sa, Ștefania, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, dar asta nu înseamnă că nu au discuții contradictorii.
19.10.2021 | 17:02
Speak si Stefania contre in mediul online Ce siau reprosat cei doi artisti
ADVERTISEMENT

Cei doi foști concurenți de la Asia Express s-au contrariat recent în mediul online, artiștii reproșându-și lucruri de-a dreptul incredibile.

Cântărețul a ținut să o ironizeze puțin pe frumoasă brunetă, care nu a fost deloc încântată de rezultatul unui program de editare legat de una dintre imaginile sale.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Speak i-a adresat Ștefaniei câteva cuvinte neașteptate, fiind deranjat că partenera sa de viață petrece foarte mult timp pe telefonul mobil.

Speak și iubita sa, Ștefania, schimb de replici în online. Ce și-au spus cântăreții

„Ai probleme mari cu psihicul, ești foarte urâtă”, i-a spus Speak logodnicei sale într-o filmare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Ai reușit să mă plictisești și astăzi, de două ori”, este răspunsul oferit de frumoasa brunetă, pe aceeași rețea de socializare.

Bineînțeles că schimbul de replici dintre Speak și Ștefania a fost unul în spirit de glumă, lucru care i-a ajutat enorm în relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

„Se uită la toate prostiile pe Tik Tok”, a ținut să mai adauge fostul concurent de la Asia Express legat de iubita sa.

Speak și Ștefania, planuri de nuntă. Când are loc evenimentul

Speak și partenera sa de viață, Ștefania, au planuri de nuntă, după ce au ajuns să se logodească în timpul filmărilor de la Asia Express 3, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus le-a cam dat peste cap evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc deja, dar se pare că a fost amânat pentru anul următor.

Frumoasa brunetă a dezvăluit că nunta ar urma să aibă loc în vara lui 2022, artistul precizând că nu vrea un eveniment foarte mare, ci unul restrâns.

Din păcate, artista nu este de aceeași părere cu iubitul ei, asta pentru Ștefania visează la un nuntă ca-n povești, unde să fie tratată ca o adevărată prințesă.

„La nuntă vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, spunea Speak în urmă cu ceva timp, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: