Life

Speak și Ștefania, probleme la aeroport. Cei doi au fost la un pas să rateze zborul

Probleme la aeroport pentru Speak și Ștefania. Cei doi au fost la un pas să rateze al doilea zbor din cauza faptului că primul a avut întârziere.
09.11.2022 | 20:32
Speak si Stefania probleme la aeroport Cei doi au fost la un pas sa rateze zborul
Probleme la aeroport pentru Speak și Ștefania. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au avut parte de probleme la aeroport după ce zborul le-a întârziat. Cei doi au fost aproape să piardă celălalt zbor din această cauză.

Speak și Ștefania au întâmpinat probleme la aeroport

Multe persoane se confruntă cu diverse probleme la aeroport din cauza zborurilor întârziate sau anulate, dar și a bagajelor pierdute. Speak și Ștefania au trecut și ei prin momente de panică.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Asia Express au fost la un pas să nu ajungă la destinație din cauza problemelor pe care le-au avut la aeroport.

Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanță într-o destinație exotică, iar acum au plecat din nou la drum. Până să decoleze avionul, Speak și Ștefania au întâmpinat câteva obstacole.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și iubita lui au avut două zboruri pentru a ajunge la destinație, însă primul a fost întârziat. Din acest motiv, cei doi îndrăgostiți riscau să piardă celălalt zbor.

“Să știți că dacă vedeți la șoarec (n.r. Ștefania) că face story-uri și eu nu fac, să știți că eu sunt ăla stresat din familie că nu ajungem.

ADVERTISEMENT

E groasă, am avut întârziere o oră și e posibil să nu prindem conexiunea, că aeroportul ăsta e cât un oraș.

Mai avem 20 de minute până la poartă, și în 30 de minute pleacă avionul.”, a povestit Speak pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cei doi au reușit să ajungă la timp la poarta de îmbarcare, iar Speak a postat câteva imagini și clipuri video din avion.

Speak și Ștefania au ales ca destinație de vacanță Sau Paulo, Brazilia, așa că va fi o călătorie destul de lungă, de 14 ore.

Speak și Ștefania, pregătiți pentru nuntă

Speak și Ștefania formează un cuplu de câțiva ani și s-au logodit în cadrul emisiunii Asia Express, unde au mers în calitate de concurenți.

Până acum, cei doi nu au ajuns în fața altarului, dar sunt pregătiți pentru acest pas. Cu ceva timp în urmă, iubita cântărețului a dezvăluit cum ar vrea să arate nunta.

Bruneta spunea că vrea să schimbe trei rochii de mireasă la acest eveniment important din viața ei. Tânăra vrea să surprindă pe toată lumea cu apariția ei, așa că are toate detaliile puse la punct.

Deocamdată nu au anunțat o dată pentru fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT