Life

Ce au pățit Speak și Ștefania la New York. Momente de panică pentru foștii concurenți Asia Express

Speak și Ștefania au avut parte de momente de panică la New York. Foștii concurenți de la Asia Express au povestit totul pe rețelele sociale.
09.07.2021 | 21:55
Ce au patit Speak si Stefania la New York Momente de panica pentru fostii concurenti Asia Express
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania au plecat în vacanță la New York, însă au trăit câteva momente de panică în vacanță. Speak a povestit totul despre vizita lor la Muzeul Înghețatei.

Cei doi au întâmpinat numeroase probleme în vacanța din metropola americană. Astăzi au fost furtuni incredibile la New York, așa că Speak și Ștefania nu prea au avut noroc de vreme bună.

ADVERTISEMENT

Ce au pățit Speak și Ștefania la New York. Momente de panică pentru foștii concurenți Asia Express

În timp ce au vizitat Muzeul Înghețatei de la New York, Speak și Ștefania au trăit momente de panică. Deși a spus că nu are nimic cu copiii, Speak s-a arătat deranjat de atitudinea pe care au avut-o micuții.

Cântărețul a spus că cei mici erau foarte gălăgioși și că nu scăpau de ei, oriunde ar fi mers. Artistul a recunoscut că niciodată nu a mai văzut un astfel de comportament din partea unor copii.

ADVERTISEMENT

„Iadul pe pământ fiind la Muzeul Înghețatei. Ceva… totul roz, extraordinar. Și în grupul nostru erau 20 de copii turbați, băi turbați! N-am vrut să stăm cu ei. Am plecat de lângă grup ca să vedem și noi locurile alea mai bine.

Băi băiatule, când noi ieșeam dintr-o camera și intrau copiii ăia… când începeau să urle…băi, zbierau, urlau, n-am văzut în viața mea așa ceva. Îți dai seama că ne-au prins din urmă acei copii.

ADVERTISEMENT

Simțeam că mă sufoc, că mor, nu știam pe unde să sar, pe geam, pe… Nu pot. N-am nimic cu copiii, dar… băi, turbați… n-am văzut în viața mea așa ceva.

Iadul pe pământ, roz fiind, nu roșu. Șoarecul avea o presiune”, a declarat Speak pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Speak și Ștefania, panică la New York
Speak și Ștefania, panică la New York. Sursa foto: Instagram

Vremea din New York nu a fost deloc în avantajul celor doi îndrăgostiți. Chiar astăzi au fost provocate inundații din cauza furtunilor extreme.

Fanii i-au compătimit pe Speak și Ștefania după ce au văzut inundațiile, unii dintre ei făcând haz de necaz. Unii dintre ei și-au amintit de aventurile pe care cei doi le-au trăit pe vremea când participau la Asia Express.

„Ce frumos este in NY!/ Ce piscine subterane au ăștia/ Asia Express continuă”, au fost doar trei dintre zecile de comentarii venite din partea internauților.

ADVERTISEMENT