Life

Speak și Ștefania, un cuplu perfect, chiar și cu o diferență de 10 ani. Cum reușesc să se înțeleagă

17.02.2021 | 17:32
Speak si Stefania un cuplu perfect chiar si cu o diferenta de 10 ani Cum reusesc sa se inteleaga
Speak și Ștefania, un cuplu perfect, chiar și cu o diferență de 10 ani. Cum reușesc să se înțeleagă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Speak (34 de ani) și Ștefania (24 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul autohton, în ciuda faptului că între ei este o diferență de 10 ani în ceea ce privește vârsta. Artiștii au spus cum îi afectează acest lucru, dar și cum se înțeleg. 

Frumoasa brunetă consideră că vârsta nu este un impediment în calea fericirii și chiar crede că maturitatea iubitului ei este un avantaj foarte mare, în condițiile în care ea este mai visătoare de fel. Pe de altă parte, tânăra primește cele mai bune sfaturi de la partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privesc dezavantajele diferenței de vârstă, Ștefania resimte acest lucru atunci când vrea să încerce lucruri de care Speak este deja sătul. Ambii încearcă să se muleze pe dorințele celui de lângă el, fără a lăsa să intervină monotonia sau plictiseala.

Speak și Ștefania, despre avantajele și dezavantajele diferenței de 10 ani dintre ei

Faptul că între mine și Ștefan este o diferență de 10 ani pot spune că în 70% din timp este un avantaj, eu sunt visătoare și cu capul în nori, vârsta este de vină.

ADVERTISEMENT

Atunci intervine Ștefan care a trecut prin această etapă și mă îndrumă, mă ajută să iau deciziile cele mai corecte, îi ofer din energia mea și pofta mea de viață, așa îl întineresc. 

există și dezavantajul de 30%, când nu-l pot convinge să facă lucruri pe care eu aș vrea să le fac, dar înțeleg că el a trecut prin această etapă a vieții cum și el înțelege că eu abia acum trec și ne permitem să ne trăim viața în conformitate cu vârsta.

ADVERTISEMENT

Dar facem foarte multe lucruri împreună și ne mulăm fiecare după dorințele celuilalt”, a dezvăluit Ștefania pentru viva.ro, unde apare pe coperta revistei din februarie.

Speak a luat foarte multe lucruri bune de la iubita sa, fiind fascinat de energia pe care o are bruneta și de ideea de a trăi întotdeauna clipa. Fostul concurent de la „Asia Express” respectă foarte mult intimitatea logodnicei sale, căreia nu-i interzice absolut nimic.

ADVERTISEMENT

„Da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață.

Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, a spus la rândul său cântărețul, mai arată sursa menționată anterior.

Cei doi cântăreți nu se ceartă niciodată pe tema diferenței de vârstă, dovadă că sunt în primul rând prieteni și apoi iubiți. Speak și Ștefania sunt compatibili din foarte multe puncte de vedere, de aceea au luat decizia de a merge împreună pe același drum.

ADVERTISEMENT
Tags: