Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiștii Fanatik SuperLiga au analizat derby-ul Rapid – FCSB. „Au mai multă calitate”

Rapid - FCSB e meciul finalului de sezon regulat din SuperLiga. Derby-ul a fost pus sub lupă la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
09.03.2024 | 10:17
Specialistii Fanatik SuperLiga au analizat derbyul Rapid  FCSB Au mai multa calitate
Specialiștii Fanatik SuperLiga au analizat derby-ul Rapid – FCSB. „Au mai multă calitate”. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB, derby-ul etapei a 30-a din SuperLiga, e cel mai așteptat meci al sezonului. Primele două clasate se înfruntă pe Național Arena, într-o partidă ce poate relansa într-o oarecare măsură lupta la titlu.

Totul despre Rapid – FCSB: „Diferența o va face echipa care se va apăra mai bine”

Rapid – FCSB e programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00 pe Național Arena. Înaintea derby-ului, roș-albaștrii sunt pe primul loc, cu 64 de puncte, la 12 lungimi de rivala din Giulești.

ADVERTISEMENT

„Are forță Rapid să câștige meciul cum are și Steaua forță. Va fi un derby frumos. Să fie un spectacol. Să ne ridicăm și noi la nivelul de derby cum vedem Steaua Roșie – Partizan într-un fair-play total cu ambele galerii.

Sunt jucători la ambele echipe cu foarte mare calitate. Era să zic și la antrenori, dar la antrenori nu e chiar așa. Doar că în momentul de față echipa care are mai multă consistență e FCSB.

ADVERTISEMENT

Și Rapid sigur o să aibă o strategie pentru acest meci, iar diferența o va face echipa care se va apăra mai bine”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e luni, marți și vineri, de la 10:30, live pe FANATIK.RO.

„N-o văd pe Rapid să vină din urmă”

De când a revenit în SuperLiga, Rapid e o adevărată sperietoare pentru roș-albaștri. În cele șapte confruntări directe de până acum, giuleștenii s-au impus de cinci ori, celelalte două partide fiind câștigate de FCSB. Ultima victorie a giuleștenilor a venit chiar în turul sezonului regulat, scor 2-1, pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

„Rapid clar are forța să câștige, dar personal nu cred că va câștiga. Important e cum vor aborda meciul cei de la FCSB. În ultima vreme ne-au cam bătut, deși nu îmi place să vorbesc la persoana a doua, că nu mai fac parte din echipă.

Dar cred că dacă vor aborda meciul un pic precaut vor câștiga. În general a fost invers. FCSB a avut inițiativa, Rapid având jucători rapizi, de atac, buni majoritatea dintre ei, au câștigat cumva meciurile în felul ăsta.

ADVERTISEMENT

Referitor la campionat, cred că FCSB va câștiga pentru că nu o văd pe Rapid în postura asta de a o ajunge din urmă. De avea constanță, dar nu o văd capabilă să atace. Și sigur că nu e ușor să ajungi din urmă când diferența e atât de mare”, a declarat Florin Gardoș.

TOTUL DESPRE RAPID - FCSB, MECIUL SEZONULUI in Superliga

ADVERTISEMENT