Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid – FCSB se joacă pe Arena Națională! Răsturnare de situație la cererea lui Dan Șucu. Exclusiv

Rapid - FCSB va avea loc pe Arena Națională! Dan Șucu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că a făcut eforturi mari pentru ca derby-ul să aibă loc pe cel mai mare stadion al țării.
29.02.2024 | 17:15
Rapid  FCSB se joaca pe Arena Nationala Rasturnare de situatie la cererea lui Dan Sucu Exclusiv
Dan Șucu a anunțat unde se va juca derby-ul Rapid – FCSB. „Acum am terminat ședința”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul Rapid – FCSB se dispută în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga. Rapidiştii au anunţat că derby-ul se va disputa pe Giuleşti, dar ar putea să existe o schimbare de ultim moment.

Dan Șucu a anunțat unde se va juca derby-ul Rapid – FCSB. „Acum am terminat ședința”

Dan Şucu a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că se fac mari eforturi ca derby-ul din ultima etapă să se dispute pe Arena Naţională, cererea de bilete fiind uriaşă. În plus, oaspeţii de la FCSB vor avea disponibilă toată peluza:

ADVERTISEMENT

„Am avut o ședință chiar acum cu toți colegii mei și am hotărât clar să facem tot ceea ce este omenește posibil să jucăm meciul pe Arena Națională. Sunt doar piedici birocratice, dar sunt convins că vom reuși să le depășim și sper ca până deseară să închidem tot, iar marele meci cu FCSB să se joace pe Arena Națională.

Așteptăm din cererile care sunt în jur de 40.000 de suporteri giuleșteni. Sunt convins că stadionul va fi arhiplin și așteptăm toată suflarea rapidistă să vină să ne încurajeze.

ADVERTISEMENT

Noi vrem să plece civilizația din partea noastră și să nu mai pățim ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, când într-un dispreț total galeria noastră a fost pusă unde a fost pusă și nu a putut să își încurajeze echipa.

“Îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza”

Vă dați seama ce situație unică în fotbal. Galeria a trebuit să se ducă pe stadionul Giulești și de acolo să le țină pumnii și să încurajeze băieții. Nu vrem să se mai ajungă la asemenea situații absurde, să n-avem galerie sau să fim bătaie de joc și să fim trimiși la cucurigu.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să își ia bilete în acea peluză. N-avem niciun fel de probleme. Și ei vor face parte din spectacolul de la acest meci.

Da, pot să vă confirmăm că vom face tot ceea ce este omenește posibil să jucăm pe Arena Națională cu stadionul arhiplin. Sunt convins că va fi o nebunie. Este o cerere uriașă de bilete în acest moment, cum nu ne-am mai confruntat de foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

“Sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc”

De-abia așteptăm această partidă și sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Și încă o dată o spun. Noi venim și întindem mâna și le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.

În ceea ce ne privește noi vrem să promovăm civilizația și au o întreagă peluză ca să vină și suporterii lor să își încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului”, a fost mesajul lui Dan Şucu de la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Șucu a anunțat unde se va juca derby-ul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT