Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiştii Fanatik SuperLiga au dat pronosticurile pentru derby-ul CFR Cluj – Rapid: “Nu cred că riscă nici unii, nici alţii”

Specialiştii FANATIK SUPERLIGA pronostichează un meci echilibrat în derby-l CFR Cluj - Rapid. Ce ponturi au dat Alin Buzărin, Bănel Nicoliţă şi Andrei Vochin.
10.02.2024 | 14:44
Specialistii Fanatik SuperLiga au dat pronosticurile pentru derbyul CFR Cluj  Rapid Nu cred ca risca nici unii nici altii
Specialiştii Fanatik SuperLiga au dat pronosticurile pentru derby-ul CFR Cluj - Rapid: “Nu cred că riscă nici unii, nici alţii”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul rundei din SuperLiga se joacă în Gruia: CFR Cluj – Rapid. Cele două echipe sunt la 9 puncte de liderul FCSB, fiind principalele contracandidate ale roş-albaştrilor la titlul de campioană.

Specialiştii Fanatik SuperLiga au dat pronosticurile pentru derby-ul CFR Cluj – Rapid

În studio-ul FANATIK SUPERLIGA, invitaţii lui Cristi Coste au dat pronosticurile pentru derby-ul de sâmbătă seara. La unison, specialiştii văd un meci echilibrat cu puţine goluri şi ocazii de poartă:

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin: “Cred că vor marca ambele. Nu poţi să îmi dau seama câte cornere, dar cred că CFR Cluj va avea o şansă în plus, dar se duce mult spre rezultat de egalitate.”

Bănel Nicoliţă: “Sub 2,5 goluri şi X final.”

Andrei Vochin: “Cred că o cotă de meci de şah. Nu cred că vor risca nici unii, nici alţii. Prin structura celor doi antrenori, nu se vor repezi să rişte. Cred că va fi un joc la centrul terenului, cu puţine ocazii de poartă, cu puţine goluri.”

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi: “O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare”

Cristiano Bergodi a declarat înaintea meciului că remiza ar fi un rezultat pozitiv pentru Rapid, clujenii fiind avantajaţi şi de faptul că Adrian Mutu îi cunoaşte foarte bine pe foştii elevi de la Rapid:

“Urmează primul meci cu adevărat important din acest an. CFR Cluj este la egalitate de puncte cu noi pe locul secund, aşa că ne dorim toţi să facem un meci extraordinar de bun. Numai aşa putem câştiga punct sau puncte sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv. E un meci important, e capul de afiş al etapei, pentru că sunt echipele de pe locul 2. Nu cred nicio clipă că echipa care pierde iese din calcule… că pierde din moral, asta da, dar campionatul e lung şi mai este şi play-off-ul. Aşa că nu cred că e deloc decisiv acest meci.

E un mic avantaj pentru CFR pentru că Adi Mutu îi cunoaşte foarte bine pe băieţii mei. Însă şi ei îl cunosc foarte bine pe el. Şi atunci vom vedea pe teren ce va fi. Dar într-adevăr, e un mic avantaj pentru ei.

ADVERTISEMENT

O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare. Nu semnez acum pentru o remiză, semnez pentru o victorie a noastră, pentru că noi ne ducem acolo pentru a câştiga meciul, deoarece vrem să încercăm să micşorăm distanţa faţă de liderul clasamentului”, a spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT