Sport

Spectacol total la parada lui Manchester City! Câștigătoarea Champions League a plimbat trofeul prin oraș pe o ploaie torențială. Foto + Video

Manchester City a făcut spectacol total la parada campionilor. Câștigătoarea Champions League le-a făcut cunoștință suporterilor cu marele trofeu.
12.06.2023 | 22:33
Manchester City a făcut spectacol la parada campionilor. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester City a fost protagonista unui spectacol total luni seară. Câștigătoarea sezonului în Champions League a defilat prin oraș și le-a prezentat suporterilor marele trofeu. Fanii, jucătorii și antrenorii nu s-au lăsat intimidați de condițiile meteo nefavorabile.

Spectacol total la parada lui Manchester City! Câștigătoarea Champions League a plimbat trofeul prin oraș pe o ploaie torențială

Aproximativ 200.000 de suporteri sunt așteptați luni seară pe străzile din Manchester pentru a sărbători alături de jucători primul trofeu Champions League din istorie pentru Manchester City. Atât antrenorii, cât și jucătorii grupării de pe Etihad au defilat prin oraș într-un autocar descoperit.

ADVERTISEMENT

A plouat torențial în Manchester luni seară, însă miile de suporteri nu s-au lăsat intimidați și au ieșit pe străzi pentru a-și putea vedea favoriții în momentele de glorie. Startul paradei a fost întârziat de ploaie. Sufletul petrecerii a fost cu siguranță Jack Grealish.

Starul lui Manchester City a intrat live pe Instagram în timpul paradei, iar Erling Haaland a profitat și l-a stropit cu șampanie. În stagiunea recent încheiată, Manchester City și-a trecut în cont „tripla istorică” formată din campionat, cupă și Champions League.

ADVERTISEMENT

Imagine de colecție cu Pep Guardiola

În centrul atenției s-a aflat și Pep Guardiola, antrenorul care a produs cea mai mare bucurie fanilor lui Manchester City. Tehnicianul iberic a fost surprins în autocarul descoperit alături de jucători și de ceilalți membrii ai staff-ului.

La un moment dat, singurul antrenor care a reușit de două ori „tripla”, s-a bucurat de un trabuc. Erling Haaland și Kevin De Bruyne, doi dintre oamenii de bază ai lui Manchester City, au fost, de asemenea, aclamați de fani.

ADVERTISEMENT
Pep Guardiola
Pep Guardiola, la parada lui Manchester City. Foto: hepta.ro.

Pep Guardiola a devenit doar al doilea tehnician care reușește „tripla” cu o echipă din Anglia. Primul care a bifat o asemenea performanță a fost Sir Alex Ferguson, care a câștigat campionatul, cupa și Champions League cu Manchester United în sezonul 1998-1999.

Jucătorii lui Manchester City au făcut spectacol la parada campionilor

Starurile lui Manchester City au celebrat la maxim câștigarea trofeului Champions League în timpul paradei prin oraș. John Stones a dansat cu trofeul, în timp ce Erling Haaland și-a dat tricoul jos și a făcut spectacol. Totodată, Rodri, eroul „cetățenilor”, a fost pe val.

ADVERTISEMENT

Phil Foden, cel care l-a înlocuit pe Kevin De Bruyne în finala cu Inter, a lansat un tun de confeti spre fanii britanici. După ce parada s-a terminat, jucătorii lui Manchester City au urcat pe scenă și au continuat petrecerea alături de fani. Momentul s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos.

ADVERTISEMENT