Sport

Spectatori de lux la Universitatea Craiova – Partizan 0-1. Foto exclusiv

Debutul în Youth League al „leuților” din Bănie i-a adus la stadionul „Ion Oblemenco” pe Mihai Rotaru, dar și alte staruri ale Universității Craiova.
04.10.2023 | 22:57
Spectatori de lux la Universitatea Craiova - Partizan 0-1. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Elevii lui Ștefan Florescu nu au izbutit să câștige cu Partizan Belgrad pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă „juveții” speră să rezolve calificarea în Serbia. La debutul „alb-albaștrilor” în Youth League au fost prezenți Andrei Ivan, Vladimir Screciu, Alex Crețu, Laurențiu Popescu, dar și Mihai Rotaru.

Spectatori de lux la Universitatea Craiova – Partizan Belgrad 0-1! Mihai Rotaru, în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”

Deși au debutat cu stângul în Youth League și sărbii au prima șansă la calificare, gruparea din Bănie încă speră la accederea în următoarea faza a competiției. Pentru elevii lui Ștefan Florescu urmează deplasarea de la Belgrad, însă tehnicianul lui Partizan anunță că pe „alb-albaștrii” îi așteaptă o misiune dificilă.

ADVERTISEMENT

„Leuții” au debutat în cupele europene sub ochii lui Mihai Rotaru, iar finanțatorul „alb-albaștrilor” a fost însoțit și de alți jucători de la prima echipă a Universității Craiova. FANATIK i-a surprins pe elevii lui Corneliu Papură la intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Andrei Ivan, Laurențiu Popescu, Florin Borța, Jasmin Kurtic, Elvir Koljic, Ante Roguljic, Juraj Badelj, Vladimir Screciu, Alex Ișfan, Atanas Trică, Raul Silva, Alex Mitriță, Jovan Markovic și Basilio Ndong și-au făcut apariția la partida din Youth League. Pe elevii lui Corneliu Papură îi așteaptă la doar câteva zile distanță și o partidă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” se vor deplasa la FC Voluntari după succesul categoric de pe stadionul „Ion Oblemenco” cu FC Botoșani, scor 5-1. Confruntarea dintre cele două formații este programată sămbătă, de la ora 18:50, iar „juveții” țintesc cele trei puncte.

jucatorii universității craiova
Elvir Koljic, Jasmin Kurtic, Ante Roguljic și Juraj Badelj au fost în tribune la debutul oltenilor în Europa. sursă foto: FANATIK

Universitatea Craiova a pierdut un titular înaintea partidei cu FC Voluntari

Ștefan Vlădoiu s-a accidentat la Universitatea Craiova, iar verdictul medicilor a fost aspru pentru titularul lui Corneliu Papură. Acesta a suferit o ruptură musculară și va fi indisponibil până după pauza competițională din SuperLiga provocată de meciurile din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a impus în primul „11” al Universității Craiova și a rezolvat problemele din defensiva „alb-albaștrilor”. În lipsa lui Ștefan Vlădoiu, Mihai Căpățînă i-a luat locul în echipa de start pentru partida cu FC Botoșani, însă la pauză a fost schimbat cu Basilio Ndong.

alex ișfan
Alex Ișfan și Daniel Tudor pe stadionul „Ion Oblemenco”. sursă foto: Sport Pictures

Dragoș Bon a explicat după sfârșitul partidei schimbarea din defensiva „alb-albaștrilor”, dar și motivul pentru care Andrei Ivan a fost lăsat la vestiare la pauză. Acesta își dorește ca golgheterul Universității Craiova să depășească aceste momente dificile.

ADVERTISEMENT

„Schimbarea lui Căpățînă nu a fost neapărat pentru poziționarea defectuoasă, dar avea un cartonaș galben, era un jucător care îi poate pune probleme și fost ca o măsură de prevenție. Căpățînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem.

Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să își revină, dacă și suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză. Îmi doresc ca el să depășească acest moment, să marcheze și să fie cel pe care îl cunoaștem”, a spus Bon.

crețu și capățînă
Mihai Căpățînă și Alex Crețu nu au putut lipsi de la stadion. sursă foto: FANATIK

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT