Life

“Sper să nu vadă Dana Budeanu”. Vlăduța Lupău, nașă în weekend. Cum a apărut încălțată la eveniment

Vlăduța Lupău a fost nașă la o nuntă în weekend. Iată cum a apărut încălțată la eveniment și ce a spus despre Dana Budeanu.
11.10.2021 | 10:05
“Sper să nu vadă Dana Budeanu”. Vlăduța Lupău, nașă în weekend. Cum a apărut încălțată la eveniment. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au fost nași în acest weekend. Interpreta de muzică populară a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, dar a schimbat încălțările la un moment dat cu ceva mai comod, sperând „să nu vadă Dana Budeanu”.

Artista le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele sociale imagini cu ținuta ei, dar și de la nunta unde a fost nașă. Vedeta a primit complimente de la sute de fani pentru felul în care s-a îmbrăcat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost nașă la o nuntă. Cum a apărut încălțată și ce a spus despre Dana Budeanu

Vlăduța Lupău a fost nașă în acest weekend. Cântăreața a purtat o ținută inedită la eveniment, pe care le-a arătat-o și internauților care o urmăresc pe rețelele sociale.

La un moment dat, obosită din cauza tocurilor înalte, interpreta s-a schimbat cu o pereche de bocanci albi, având rochie portocalie. Vlăduța Lupău a scris, în glumă, că speră ca ținuta ei să nu fie luată în vizor de Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

„Dacă la nașă nu se fură pantofii, îi schimbă nașa singură. Sper să nu vadă Dana Budeanu”, a scris Vlăduța Lupău pe Instastory.

Artista a postat imagini și cu soțul ei, Adrian Rus, cu care este căsătorită de doi ani. Cei doi au fost nașii mirilor care și-au unit destinele în weekend-ul care a trecut.

ADVERTISEMENT

„Eu și nașu’ facem o echipă perfectă”, a scris Vlăduța în dreptul unei imagini în care apare alături de partenerul ei de viață.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău și-a schimbat încălțările la o nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, surpriză din partea soțului ei

Vlăduța Lupăun a avut parte de o surpriză din partea lui Adrian Rus, la aproape doi ani de când s-au căsătorit civil. Fostul fotbalist i-a dăruit partenerei sale de viață o mașină 4×4, de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Artista a fost surprinsă de acest cadou, la care nu se aștepta, judecând după reacția ei atunci când a văzut autoturismul. În plus, interpreta de muzică populară a primit și un buchet mare de flori de la soțul ei.

„În curând împlinim doi ani de căsătorie, dar azi am primit cel mai tare cadou din viața mea. Încă sunt în stare de șoc. Nu, nu sunt gravidă. Vreau să vă zic că sunt super super fericită”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor din mediul online.

În noiembrie, cei doi împlinesc doi ani de la cununia civilă. Din păcate, ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19, așa că Vlăduța Lupău și soțul ei nu au fixat data.

Artista a declarat, cu ceva timp în urmă, că ar vrea să aibă cât mai mulți invitați la petrecere, fără să fie impuse reguli stricte din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT