Sport

Speranța la titlu moare ultima pentru Rapid! Cristiano Bergodi: „În fotbal se poate întâmpla orice“!

Cristiano Bergodi încă mai speră la titlul mult visat cu Rapid, spunând că fotbalul este imprevizibil, iar punctele aflate în joc încă le dau speranțe giuleștenilor să lupte.
05.04.2024 | 20:55
Speranta la titlu moare ultima pentru Rapid Cristiano Bergodi In fotbal se poate intampla orice
Cristiano Bergodi, între speranță și eșec după ultimele declarații / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rapid nu o duce excelent în ultima perioadă, mai ales de la intrarea în play-off. Giuleștenii au pierdut ambele partide disputate până acum, 2-1 cu Farul Constanța, 2-1 și cu Universitatea Craiova, într-o manieră dezamăgitoare.

Aflați la 10 puncte de FCSB, Rapid încă speră la titlu

Diferența uriașă de puncte dintre FCSB și Rapid nu îl sperie pe Bergodi, care a avut un discurs ambițios. Discursul a fost unul pe alocuri rezervat, dar pe alocuri ambițios, unde Bergodi pare că nu cedează, după ce i s-a cerut demisia.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă simte presiunea că înainte de play-off, Bergodi a spus: ”Nu știu dacă a scăzut presiunea, presiunea există întotdeauna la Rapid. La Rapid trebuie să câștigi mereu. Noi ne gândim să întrăm pe podium, iar după vom vedea.“

Puțin rezervat, dar cu speranță, Bergodi a spus: Acum, nu putem să vorbim, cu tot respectul, despre FCSB, când este așa departe, la 10 puncte. Mi s-ar părea așa arogant”, a spus la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Însă, tehnicianul și-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru rivalele la titlu. Tehnicianul spune că rivalele nu trebuie să-i excludă pe rapidiști din calcule. Italianul a spus că Rapid „nu a murit“, iar fotbalul poate fi un sport surprinzător.

”Mai sunt 24 de puncte la dispoziție pentru a încerca ceva. Primul meci e acum cu CFR, care este foarte important, după sunt alte meciuri directe. Calm, nu trebuie să ne grăbim cu declarațiile, că am fi murit deja ca echipă. Calm, că în fotbal se poate întâmpla orice”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

I s-a strigat demisia lui Bergodi, dar e sigur de postul sau până în vara

Dan Șucu, patronul lui Rapid, a spus că Bergodi este încă în obiectiv, acela de a se califica în cupele europene. Însă, discursul actual al milionarului este paradoxal cu ceea ce declara înainte, că obiectivul este titlul.

Patronul giuleștenilor s-a aflat într-o situație inedită, unde a făcut deplasarea cu autocarul, alături de suporteri. Partida de la Craiova a fost un prilej de imagine pentru Dan Șucu, care a mâncat parizer cu suporterii pe capotă.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, trupa din Giulești nu se gândește la aducerea unui nou tehnician până în vară, dacă rezultatele lui Bergodi vor fi mulţumitoare. Însă, suporterii pare că nu mai au răbdare cu Bergodi și i-ar fi scandat demisia chiar în autocar, de față cu Șucu.

„Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia să mai are contract anul acesta şi încă un an. Totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis.“, a spus Dan Șucu după partida cu Universitatea Craiova, pierdută cu 2-1.

ADVERTISEMENT