Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a discutat despre demiterea lui Bergodi în autocarul revenirii de la Craiova? Angelescu nu-l menajează pe italian

Victor Angelescu a povestit dacă în autocarul revenirii de la Craiova s-a discutat despre demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid.
02.04.2024 | 08:30
Sa discutat despre demiterea lui Bergodi in autocarul revenirii de la Craiova Angelescu nul menajeaza pe italian
S-a discutat despre demiterea lui Bergodi în autocarul revenirii de la Craiova? Angelescu nu-l menajează pe italian. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost un weekend negru pentru Rapid, care a căzut pe locul 3 în SuperLiga, după 1-2 pe terenul Universității Craiova. Demiterea lui Cristiano Bergodi n-a fost însă subiect de discuție pentru șefii giuleștenilor.

S-a discutat despre demiterea lui Bergodi în autocarul revenirii de la Craiova?

(n.r. -S-a discutat despre demiterea lui Bergodi în autocarul revenirii de la Craiova?) Nu, nu. Ați văzut deja declarația lui Dan și ați văzut în general cum lucrăm noi la Rapid”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a recunoscut însă că antrenorul italian l-a dezamăgit la partida din Bănie. „Nu am fost mulțumit de niciunul din partea sportivă în momentul când s-a întâmplat asta. Nu cred că poți pune degetul pe un singur om.

Eu spun că e vina lor. Nu doar a lui Bergodi. Și staff-ul și jucătorii. Mi s-au părut toți fricoși. Nu știu de ce a intervenit această frică în momentul în care ei au avut un om eliminat.

ADVERTISEMENT

Dacă era Craiova peste noi puteam să înțeleg acest lucru, dar atâta timp tu cât 11 la 11 joci mai bine? Nu pot să înțeleg”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live la FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Am ajuns la 5 dimineața”

(n.r. – Cum a fost drumul întoarcerii, drumul tristeții?) Lung. Am ajuns pe la 5 dimineața. Vă dați seama că nu e plăcut când pleci după ce ai pierdut. Per total, experiența a fost frumoasă.

ADVERTISEMENT

Dar, drumul de întoarcere, când pierzi, de obicei e foarte greu. Eu, sincer, pe la jumătatea drumului m-am culcat. Am vorbit, toată lumea era supărată, dar am vorbit, despre meci, despre faze”, a adăugat acționarul minoritar al Rapidului.

Rapid este acum pe locul 3, cu 28 de puncte, trei mai puține decât Universitatea Craiova și 10 în urma liderului FCSB. Tot 28 de puncte are și CFR Cluj, echipa de pe locul 4.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au ocazia să își spele păcatele în fața propriilor fani. Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30, este programat derby-ul feroviar Rapid – CFR Cluj.

“S-A DISCUTAT IN AUTOCAR DE DEMISIA LUI BERGODI?” Dezvaluirea lui Victor Angelescu

ADVERTISEMENT