Life

Splash! Vedete la apă a înecat concurența! Cifre record pentru emisiunea de la Antena 1

Show-ul Splash! Vedete la apă a reușit, din nou, să obțină cifre de audiență record pentru Antena 1, confruntarea dintre starurile emisiunii fiind, pare-se, pe planul publicului.
23.08.2021 | 14:33
Splash Vedete la apa a inecat concurenta Cifre record pentru emisiunea de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Cea de-a doua ediție  show-ului Splash! Vedete la apă, cea de duminică, a reușit să obțină cifre de audiență remarcabile, la fel cum s-a întâmplat și în cazul debutului emisiunii.

Splash! Vedete la apă a obținut audiențe neașteptate

Primele două ediții ale emisiunii Splash! Vedete la apă, cele care au trimis în finala show-ului pe Cristi Pulhac și Natalia Duminică, au reușit să obțină cifre de audiență surprinzătoare, conform Pagina de Media.

ADVERTISEMENT

Astfel, și sâmbătă, și duminică, Antena 1 reușea, pe intervalul emisiunii, să se claseze pe primul loc în audiență, pe toate categoriile de public, în minutul de aur emisiunea reușind să aibă peste un milion și jumătate de telespectatori.

Mai mult chiar, Splash! Vedete la apă a reușit să învingă în audiențe și blockbuster-ul pregătit de Pro TV, filmul Omul Furnică, dar și emisiunea Roata Norocului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat primele ediții de Splash! Vedete la apă

Dacă sâmbătă cel care a impresionat juriul cu săritura de pe trambulina de 10 metri a fost fostul fotbalist simbol pentru Dinamo București, Cristi Pulhac, ziua de duminică a fost câștigată de o femeie.

Mai exact, Natalia Duminică, dansatoarea orientală care face senzație, vara, pe terasele litoralului românesc, dând în cel mai senzual mod cu putință din șolduri, a obținut maximum de puncte din partea juriului compus din Jean de la Craiova, Nea Marin și Iulia Albu și și-a asigura prezența în finală.

ADVERTISEMENT

De altfel, victoria lui Cristi Pulhac în fața rivalilor de la Splash! Vedete la apă a fost una care părea să fie anunțată, atât Iulia Albu, cât și Nea Marin, doi dintre jurații emisiuni având doar cuvinte de laudă cu privire la modul în care a sărit fotbalistul de pe trambulina situată la 10 metri înălțime.

”A fost o săritură foarte bună din punctul meu de vedere, comentariile rămân valabile, tu ești un campion, ești și un învingător, cred că va trebui să ai răbdare să vezi care e nota mea secretă”, a spus Iulia Albu în emisiune, faptul că Pulhac a devenit favoritul ei fiind evident.

ADVERTISEMENT

Splash! Vedete la apă, jurizat de Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova

În exclusivitate pentru FANATIK, cu câteva zile în urmă, Jean de la Craiova a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la ”bucătăria” show-ului de la Antena 1, Splash! Vedete la apă.

”Nu am putut să stau lângă Nea Marin! Nea Marin e violent, imediat îmi dă câte una. M-am așezat lângă Iulia Albu, dar și așa îmi mai prinde câte una când nu îi convine ceva”, ne-a spus, în exclusivitate, Jean de la Craiova.

Mai mult decât atât, a dezvăluit juratul emisiunii, de-a lungul filmărilor de la Splash! Vedete la apă a avut o serie de surprize cât se poate de plăcute cu privire la colegii săi, dar și unele care l-au lăsat… mască.

”Iulia Albu m-a impresionat. Mă gândeam că ea este altfel, mai serioasă, așa, că nu voi putea glumi cu ea. Dar, de fapt, e fată tare faină, nu e cu nasul pe sus, chiar m-a surprins. (…) Sunt cazuri, de exemplu, când o persoană mai durdulie a căzut în apă de ne-a stropit și pe noi, la masa juriului”, a mai spus Jean de la Craiova pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT