Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiză dură după FCSB – Rapid 2-2: “Florinel Coman a jucat numai pentru el!”

Mihai Stoichiță și Dănuț Lupu au făcut o analiză dură despre Florinel Coman după derby-ul terminat la egalitate între FCSB și Rapid, scor 2-2.
21.04.2024 | 12:57
Analiza dura dupa FCSB  Rapid 22 Florinel Coman a jucat numai pentru el
Analiză dură asupra lui Florinel Coman după FCSB - Rapid 2-2. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid s-a terminat la egalitate, scor 2-2. După duelul de pe Arena Națională, Mihai Stoichiță și Dănuț Lupu au făcut o analiză dură despre Florinel Coman.

Analiză dură după FCSB – Rapid 2-2

Mihai Stoichiță a făcut o analiză dură la adresa lui Florinel Coman după egalul din FCSB – Rapid, scor 2-2. Oficialul FRF este de părere că Florinel Coman a pierdut duelul cu Braun și a avut prea multe încercări individualiste, chiar dacă a avut o atitudine bună în teren.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci tare. A fost bun din punct de vedere al angajamentului. Am văzut aseară un duel între doi jucători Coman și Braun. De la Rapid Braun a fost cel mai bun jucător pe faza de apărare și a fost peste Coman în acel duel.

Dar mi-a plăcut ambiția și determinarea pe care a avut-o Coman de a-l depăși pe acest jucător din minutul 1 până la finalul meciului. În prima parte, nu a avut prea multe reușite Florinel și s-a bătut parte în parte cu Braun. În a doua parte a încercat să dea el gol”, a analizat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman a jucat numai pentru el!”

Dănuț Lupu susține că șeptarul celor de la FCSB a fost total individualist în meciul cu Rapid, motiv pentru care a și pierdut fiecare duel cu Braun. Fostul dinamovist susține că Florinel Coman ar trebui să învețe să iasă în evidență și prin assist-uri, nu doar prin goluri.

“Coman a jucat mult prea mult pentru el și de aia a pierdut și duelul cu Braun. A vrut el să iasă în evidență, dar trebuie să învețe că poate să facă asta și dacă dă o pasă de gol, nu doar gol. Asta e problema pe care o are Coman și i-aș spune-o”, a spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață, despre FCSB – Rapid 2-2: “Campionatul e al nostru”

“Sunt bucuros ca tot omul. Așteptăm o victorie, da. Nu s-a întâmplat acum, dar campionatul e al nostru. Amândoi au fost ambițioși. Braun a căutat să iasă în relief și să își apere poziția unde juca.

Până la urmă nu vreu eu să comentez prea mult, că nu mă pricep așa bine la fotbal. Nu prea îmi place să comentez. Mă bucur că am luat un punct, dar îmi pare rău că nu am câștigat.

ADVERTISEMENT

S-a luat golul de 1-1 prea repede. Dacă se mobilizau băieții puțin și rămâneau cu 1-0 venea și al doilea 100%. Acolo a făcut și o greșeală Șut, după și Târnovanu.

Dar mai puțin contează ce comentez eu despre acest rezultat. Important este pentru noi să fim campioni”, a mai spus și Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

“Florinel Coman a jucat numai pentru el!”

ADVERTISEMENT