Sport

Câți spectatori au fost la România – Spania de la Euro U21 2023! S-au vândut toate biletele, dar nu s-a umplut stadionul. Update Exclusiv

România a debutat la Euro U21 împotriva Spaniei pe stadionul Steaua. Chiar dacă s-a anunțat că va fi sold out, au fost multe locuri goale.
21.06.2023 | 23:23
Cati spectatori au fost la Romania  Spania de la Euro U21 2023 Sau vandut toate biletele dar nu sa umplut stadionul Update Exclusiv
Fanii României în tribune. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-06-2023
20:27

Puțin peste 20.000 de spectatori la România U21 - Spania U21

Echipa națională de tineret a României a debutat în fața Spaniei la Euro U21 2023, iar la meciul de pe stadionul Steaua au fost prezenți 21.227 de spectatori.

Surprinde numărul destul de mic de fani care au venit în Ghencea și aste deoarece cu puțin timp înaintea startului întâlnirii s-a anunțat că s-au vândut toate biletele disponibile.

21-06-2023
13:33

Sold out la România U21 - Spania U21

Veste excelentă pentru naționala de tineret a României, care va juca meciul de debut împotriva Spaniei cu un stadion arhiplin.

Din informațiile FANATIK, cu cinci ore înainte de startul partide de pe stadionul Steaua, toate cele 28.000 de bilete puse în vânzare s-au epuizat, astfel că întâlnirea va avea loc într-o atmosferă incendiară.

România debutează la Campionatul European de tineret împotriva Spaniei, pe stadionul Steaua. Confruntarea se va disputa miercuri, de la ora 21:45, şi “tricolorii” aşteaptă sprijinul fanilor la cel mai greu meci din faza grupelor.

Stadion plin la România – Spania de la Euro U21?! S-au vândut 20.000 de bilete

Din informaţiile FANATIK, până în ziua meciului s-au vândut 20.000 de bilete. Asta înseamnă că “tricolorii” vor fi susţinuţi masiv de suporteri, iar stadionul se poate umple în condiţiile în care sunt deschise casele până la ora meciului.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să îşi mai achiziţioneze bilete pentru confruntarea cu Spania, pot să o facă doar la cele două peluze, în toate celelalte zone ale stadionului fiind sold-out. Preţul unui tichet este 25 de lei.

Spania este cel mai dificil adversar din faza grupelor. Un rezultat pozitiv poate deschide calea României spre faza eliminatorie, în condiţiile în care se califică primele două clasate. Din grupa B mai fac parte Ucraina şi Croaţia.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi: “Știm că suporterii sunt de fiecare dată la înălțime”

Selecţionerul Emil Săndoi mizează pe aportul fanilor, spunând că este sigur că cei din tribune se vor ridica la înălţimea unui Campionat European. Cu ajutorul lor, “tricolorii” pot scoate un rezultat bun în faţa favoritei:

„Aștept cu nerăbdare să înceapă competiția cu meciul de mâine, cred că și băieții sunt în asentimentul meu. Cred că am mai reglat unele probleme pe care le-am avut în jocurile amicale pe care le-am disputat până în acest moment. E un moment deosebit de important individual și pentru fiecare dintre noi, din punct de vedere colectiv.

ADVERTISEMENT

Știm că mâine întâlnim un adversar cât se poate de titrat, cu jucători valoroși în componență, dar am încredere în băieții noștri, s-au pregătit foarte bine și sper ca mâine să avem parte de un stadion plin.

Știm că suporterii sunt de fiecare dată la înălțime și sunt convins că se va întâmpla asta și mâine, sper să avem parte de un debut bun”, a spus Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

România şi Georgia găzduiesc Campionatul European U-21 care începe miercuri. “Tricolorii” vor juca toate cele trei meciuri ale grupei pe stadionul Steaua, iar dacă vor trece de faza grupelor vor evolua tot pe teren propriu.

  • 31.254 este capacitatea stadionului Steaua
  • 25 de ani au trecut de când România nu a mai găzduit un Euro de tineret
ADVERTISEMENT