Sport

Stadionul Steaua are site! Surpriză pentru fani, premieră în România

Stadionul Steaua are site. În plină furtună privind închirierea arenei de FCSB, cei de la Clubul Sportiv al Armatei au anunţat că are un site propriu, unde fanii se pot bucura de multe activităţi interactive.
24.07.2023 | 16:30
Stadionul Steaua are site Surpriza pentru fani premiera in Romania
Stadionul Steaua are site! Surpriză pentru fani, premieră în România. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua a devenit centrul disputei dintre Clubul Sportiv al Armatei şi FCSB. În războiul dintre cele două entităţi s-a deschis un nou front, extrem de activ, închirierea arenei de 100.000.000 de euro din Ghencea.

Stadionul Steaua are site! Fanii pot face turul virtual

FCSB a pierdut prima bătălie, fiind exilată pe “Arcul de Triumf”, dar Gigi Becali este sigur că la următorul meci de acasă, cel cu CFR Cluj, roş-albaştrii vor evolua pe stadionul Steaua, care pentru derby-ul cu Dinamo nu a putut fi închiriat.

ADVERTISEMENT

Însă, până la un anunţ privind accesul FCSB-ului în Ghencea, cei de la CSA Steaua au creat site-ul www.stadionulsteaua.ro, unde fanii se vor bucura de mai multe activităţi interactive şi vor putea face un tur virtual:

“Steaua București anunță lansarea website-ului www.stadionulsteaua.ro. Platforma oferă un acces rapid la toate informațiile legate de Stadionul „Steaua”: istoric, facilitățile și oportunitățile pe care le oferă, informații despre evenimentele care urmează să se desfășoare în locație, dar și un TUR VIRTUAL al stadionului”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT
Stadion Steaua
Stadion Steaua

Ironii pe pagina de Facebook a CSA

Pe pagina celor de la CSA Steaua au curs ironiile la adresa clubului lui Gigi Becali. Internauţii au scris că turul virtual este pentru susţinătorii FCSB, care au ocazia să vadă, în sfârşit stadionul Steaua.

Foarte multe comentarii au fost din partea susţinătorilor CSA Steaua în care au transmis oficialilor să se ţină tare în lupta cu FCSB şi să nu le permită accesul pe stadion celor cu care se află în lupta pentru identitate.

ADVERTISEMENT

Însă, Gigi Becali este sigur că echipa sa va juca pe stadionul Ghencea meciul cu CFR Cluj şi spune că este o chestiune de zile să obţină accesul pe arena inaugurată în anul 2021:

“Ținând cont de tot ce se întâmplă, că a venit corpul de control, cam în câte săptămâni credeți că veți primi acceptul să jucați pe Ghencea. Eu cred că primul meci care-l facem o să jucăm, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu mai au ce să facă, nu e vorba neapărat aici numai de ce face premierul, aici e vorba de presiunea oamenilor, ăia 148 care fac plângeri la DNA. Oamenii ăștia care stau la coadă. Asta e presiunea oamenilor. Am stadion, pot să cumpăr bilet online, prea de tot. Ca să fie mulțumită lumea, tu mă pui să stau la coadă pe căldură.

Cei mai dușmani ai mei înverșunați, nu mă supără, au fost de partea mea. Nu dau nume. Adică jurnaliști. Până și ăia, găseau un nod în papură, că Becali nu face bine. Acum până și ăia cei mai înverșunați au fost de partea mea”, a spus Becali.

Stadionul Steaua are site

ADVERTISEMENT
Tags: