Sport

Atmosfera la FCSB – Dinamo, pe Arcul de Triumf. Imagini din galeriile celor două rivale

FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:30 pe Arcul de Triumf. Scenografia roș-albaștrilor la derby-ul împotriva „câinilor”.
22.07.2023 | 21:43
Scenografia celor de la FCSB la derby-ul cu Dinamo. Foto. FANATIK.
ADVERTISEMENT
22-07-2023
18:53

Mesajele celor două galerii în startul partidei FCSB - Dinamo

„Mii de inimi într-una”, este numele pe care galeria FCSB-ului l-a dat scenografiei la derby-ul cu Dinamo. Răspunsul galeriei dinamoviste nu a întârziat să apară. „Steaua vs Steaua”, „Rapid vs Rapid”, „Craiova vs Craiova”, au fost mesajele celor de la Dinamo care a culminat cu banner-ul „Toți se victimizează, se ceartă și se plâng, câinii s-au unit și-s mai puternici ca oricând”

Totodată, ultrașii Peluzei Nord au avut un mesaj ironic pentru Dinamo în startul partidei. 

Peluza Nord
Galeria FCSB, mesaj ironic pentru Dinamo. Foto: FANATIK.
Galeria Dinamo
Galeria dinamovistă, mesaj la derby-ul cu FCSB. Foto: FANATIK.

22-07-2023
17:37

Suporterii FCSB, ironii la adresa lui Florin Talpan

Florin Talpan a fost ironizat de suporterii FCSB înaintea derby-ului vicecampioanei cu Dinamo. Unul dintre suporteri s-a îmbrăcat într-un tricou roș-albastru pe spatele căruia a fost inscripționat mesajul „Tuie Malpan” alături de numărul 87. 

Echipa lui Gigi Becali a fost aproape să evolueze pe Ghencea la derby-ul cu Dinamo, însă Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-a opus cu vehemență revenirii vicecampioanei în „Templu”. 

Florin Talpan
Suporterii FCSB au avut mesaje acide pentru Florin Talpan. Foto: FANATIK.
22-07-2023
17:17

FCSB și Dinamo au ajuns la stadion

FCSB și Dinamo au ajuns la stadionul „Arcul de Triumf” în jurul orei 20:00. Reporterul FANATIK a surprins momentul în care cele două autocare ale rivalelor și-au făcut apariția la arena din sectorul 1 al Capitalei. 

FCSB a ajuns la stadion

Dinamo a ajuns la stadion

22-07-2023
17:01

Fanii caută bilete înainte de meci

Fanii caută disperați bilete înainte de partida FCSB – Dinamo, în condițiile în care pe arenă au intrat doar 8.000 de oameni. Asta, în condițiile în care cererea pentru acest meci ar fi umplut Arena Națională, stadion unde momentan va avea loc un concert. Nici stadionul Ghencea nu ar fi fost o variantă de neglijat, cu 30.000 de locuri, însă conflictul CSA Steaua – FCSB i-a lăsat pe oameni fără opțiuni prea multe.

”Aveți de vânzare un bilet la meci? Plătesc în plus”, întreba un suporter disperat în timp ce se plimba printre oamenii care se îndreptau spre arena Arcul de Triumf. Șansele ca acesta să găsească bilet sunt aproape nule, pentru că interesul pentru meci a fost extrem de mare, iar pe arenă încap doar 8000 de fani, dintre care 600 dinamoviști.

22-07-2023
16:55

Brigada de arbitri a ajuns la stadion

Brigada de arbitri a ajuns la stadion, în timp ce circulația autobuzului 335 a fost blocată timp de 10 minute de către Jandarmerie, înainte de Charles de Gaulle.

Partida va fi condusă de la centru de Sebastian Colţescu (Bucureşti), iar la cele două margini Mihai Marica (Bistriţa) şi Adrian Popescu (Craiova). Arbitru VAR va fi Andrei Chivulete (Bucureşti), iar AVAR Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Rezerva arbitrilor va fi Antonie Andrei (Bucureşti), iar observator de arbitri Corneliu Fecioru (Bucureşti).

Autobuz oprit lângă Stadion
Autobuz oprit lângă Stadion
22-07-2023
15:35

FCSB - Dinamo, primele imagini de la stadion

Fanii au început deja să se strângă pe stadionul “Arcul de Triumf”. Este în continuare atmosferă liniștită în zonă, dar forțele de ordine s-au pregătit pentru o seară agitată.

22-07-2023
13:46

Marcel Ciolacu este așteptat la FCSB - Dinamo

Sâmbătă seară, Marcel Ciolacu, premierul României, este așteptat pe stadionul „Arcul de Triumf” pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo. 

Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu nu a cerut să stea la VIP sau lojă, ci a ales să urmărească jocul de pe un loc situat la Tribuna 1, anunță gsp.ro

Marcel Ciolacu a devenit un personaj fix în fotbalul românesc, după ce premierul României a susținut procesul și s-a implicat activ în varianta ca FCSB să revină în Ghencea. 

22-07-2023
13:13

Jandarmeria, comunicat oficial înainte de FCSB - Dinamo

Derby-ul FCSB – Dinamo va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Jandarmeria a emis un comunicat oficial prin care a anunțat măsurile luate înaintea meciului de foc de pe stadionul „Arcul de Triumf”. 

Forțele de ordine vor începe demersurile, odată cu plecarea celor două galerii spre stadion. Suporterii lui Dinamo vor pătrunde pe „Arcul de Triumf” dinspre Piaţa Charles de Gaulle, în timp ce susținătorii roș-albaștrilor vor merge la stadion pe Bd. Mărăşti. Jandarmii vor însoți cele două galerii în asaltul spre arena din sectorul 1 al Capitalei. 

„Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură

 – în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

– părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie. 

Primul derby de România al sezonului se dispută în etapa a doua, sâmbătă, de la ora 21:30. FCSB – Dinamo se joacă pe Arcul de Triumf şi doar 8800 de fani vor putea fi prezenţi în tribune, din cauza capacităţii reduse a arenei.

Atmosfera la FCSB – Dinamo, pe Arcul de Triumf! Cozi de 1 kilometru la case

A fost o adevărată telenovelă privind accesul celor de la FCSB în Ghencea la derby. Dar, în cele din urmă cei de la CSA Steaua au blocat accesul roş-albaştrilor pe stadionul de 100.000.000 de euro, astfel că singura soluţie a rămas Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii au luat decizia să vândă bilete doar la case pentru acest meci, astfel că s-au format cozi de peste 1 kilometru la casele de la Arena Naţională, unde au fost puse în vânzare tichetele. Ele s-au epuizat imediat.

Mihai Stoica îi motivează pe jucători cu imaginile de la case: “Probabil că mâine se va vedea reacția”

În ziua meciului a mai fost pus în vânzare un lot de bilete, dar la fel ca şi în ajun, tichetele au fost vândute instantaneu. Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că va folosi imaginile de la casele de bilete pentru a-i motiva pe jucători pentru derby:

ADVERTISEMENT

„În loc să muți meciurile astea în următoarele 25 de etape din sezonul regulat, ai pus un meci în primele cinci etape, că ți-a pus lene să pui o condiție suplimentară în program.

Am avut o filmare de la 9 dimineața de aici (n.r. – de la casele de bilete) și am pus-o pe grupul jucătorilor și probabil că mâine se va vedea reacția.

ADVERTISEMENT

Una e să știi că ești înconjurat cu atâta dragoste și alta e să intri pe stadion cu jumătate de oră, la încălzire, înainte de a începe meciul și să dai mâna cu spectatorii cum se întâmplă la majoritatea echipelor din țara asta”, a spus Stoica.

Restricţii de circulaţie în zona stadionului

Brigada rutieră a anunţat că vor exista restricţii de circulaţie în zona de nord a Capitalei, în jurul stadionului “Arcul de Triumf”, după cum urmează:

ADVERTISEMENT

– restricţionarea graduală a circulaţiei autovehiculelor pe breteaua laterală care face legătura între Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti, începând cu ora 13.00, până după încheierea meciului;

– restricţionarea opririi/staţionării autovehiculelor pe banda I de circulaţie a Str. Alexandru Constantinescu, pe segmentul din dreptul stadionului, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf spre Bd. Mărăşti, începând cu ora 15.00, până după încheierea meciului;

– restricţionarea opririi/staţionării autovehiculelor pe breteaua laterală care face legătura între Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti, începând cu ora 15.00, până după încheierea meciului.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

  • 8800 de fani vor fi prezenţi la FCSB – Dinamo
  • 18 luni au trecut de la ultimul derby între cele două echipe

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru 1 și peste 1.5 goluri la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT