Fotbal international

STEAUA-CITY. Chelsea nu renunţă! Englezii vin la meci pentru Stanciu

STEAUA-CITY. Presa din Anglia anunţă că reprezentanţii lui Chelsea îl vor surperviza pe Nicolae Stanciu în partida pe care Steaua o dispută marţi seară, de la ora 21:45, cu Manchester...
16.08.2016 | 12:40
STEAUACITY Chelsea nu renunta Englezii vin la meci pentru Stanciu
ADVERTISEMENT

STEAUA-CITY. Presa din Anglia anunţă că reprezentanţii lui Chelsea îl vor surperviza pe Nicolae Stanciu în partida pe care Steaua o dispută marţi seară, de la ora 21:45, cu Manchester City. Englezii au analizat prestaţiile lui Stanciu şi sînt pregătiţi să ofere 10 milioane de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani.

Asta după ce informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, cum că Celta Vigo este dornică să îl achiziţioneze pe decarul Stelei ( vezi detalii AICI), a fost confirmată de presa din Spania.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA-CITY. Mijlocaşul Stelei a intrat din nou în vizorul lui Chelsea, după ce clubul londonez l-a avut în curte în urmă cu 6 ani.

ADVERTISEMENT

STEAUA-CITY. Nicolae Stanciu este, fără dubii, noua senzaţie a fotbalului românesc. Mijlocaşul vicecampioanei a avut, sub comanda lui Reghecampf, un final de campionat superb şi un debut în noul an competiţional fulminant.

Golurile decarului, atît în campionat, dar mai ales în Liga Campionilor, 3 la număr în ultima competiţie, i-au făcut pe granzii Europei să caute detalii despre mijlocaşul român de doar 23 de ani. Pe lîngă Anderlecht, care şi-a manifestat interesul cu două oferte – prima de 6 milioane de euro, iar a doua de 8 milioane de euro -, un colos din Premier League şi-a trimis reprezentanţii după românul format la Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Conform informaţiilor FANATIK.RO obţinute înainte de meciul din turul 3 al Ligii Campionilor, Chelsea Londra a avut oficiali trimişi la meciul retur cu Sparta Praga. Iar cele două goluri marcate de mijlocaşul vicecampioanei i-au convins pe aceştia să îi prezinte concluzii pozitive lui Antonio Conte.

„El tipăreşte bani acum!”

STEAUA-CITY. Gigi Becali a confirmat informaţia şi, mai mult, a dezvăluit că s-a şi întîlnit cu oficialii englezi şi a purtat o primă discuţie cu aceştia. „La loje au fost oficialii celor de la Chelsea. Au venit după Stanciu, dar eu le-am transmis că nu sînt interesat să îl vînd în acest moment şi să fie sănătoşi! El tipăreşte bani acum, cu City o să mai facă 5 milioane de euro”, a punctat şi latifundiarul din Pipera. Conform presei engleze, dar şi surselor din anturajul Stelei, oficialii lui Chelsea au fost impresionaţi de evoluţia lui Stanciu şi au înaintat o primă ofertă pentru decarul echipei: 7 milioane de euro, mutarea urmînd să aibă loc la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Chelsea l-a avut în curte

STEAUA-CITY. Ceea ce nu se ştie, însă, e faptul că gruparea londoneză a avut oportunitatea de a-l lua pe Stanciu în urmă cu aproximativ 6 ani, cînd micuţul jucător promovat de Unirea Alba Iulia s-a prezentat cu ghetele de joc în mînă la poarta celebrului „Stamford Bridge”. „Stanciu a stat două săptămîni în probe la mai multe formaţii din Germania şi Anglia. Cel mai mult timp l-a petrecut la Chelsea, dar după mai multe jocuri antrenorii au considerat că mai are nevoie să-şi dezvolte atît calităţile tehnice, cît şi cele fizice. La ei nu este o problemă că acum vor trebui să achite în jur de 10 milioane euro ca să-l cumpere. Păstrînd proporţiile, cazul lui Stanciu este asemănător cu cel al lui Pogba. Ai avut un jucător în propria curte, dar acum este nevoie să îl cumperi dacă vrei să joace la tine”, sînt de părere sursele FANATIK.

Informaţia este susţinută şi de antrenorul care l-a iniţiat în tainele fotbalului pe decarul Stelei, Alexandru Kalanyos. „Cînd a ajuns la seniori, Nicu a plecat în probe în Anglia, Germania şi Italia, aşa este. Una dintre echipe a fost Chelsea, dar nu ştiu de ce nu a fost păstrat. După aceea, cînd s-a făcut remarcat printre echipele bune din Liga 1, l-au vrut Astra şi Vasluiul, iar deznodămîntul îl ştim cu toţii”, a declarat tehnicianul care anunţă că şase noi puşti vor călca pe urmele lui Stanciu şi vor impresiona elita fotbalului românesc.

STEAUA-CITY. A vrut să se lase de fotbal!

Eşecul din Londra, de la Chelsea, nu este singura cumpănă din cariera lui Stanciu. A fost la un pas să se lase de fotbal în jurul vîrstei de 15 ani cînd, în urma unei accidentări petrecute la un meci cu Forex Braşov, a fost nevoit să stea mai multe luni pe bară din cauza unei rupturi de menisc şi ligamente. „Nu credeam că o să pot să mai ating un nivel ridicat, eram cu moralul la pămînt şi doar susţinerea celor din jur, mai ales a antrenorului de la acea vreme, m-a făcut să nu renunţ”, a fost destăinuirea făcută de Stanciu către apropiaţi. Completat şi de cel căruia decarul îi este recunoscător, antrenorul Alexandru Kalanyos: „Era un teren foarte greu la Braşov. A fost o perioadă foarte grea, doar eu cu el ştim ce a fost, însă am crezut în el necondiţionat. Am ştiut mereu ce talent imens deţine. S-a îngrăşat în acea perioadă, dar a revenit mai puternic”.

3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Stanciu

„După golurile pe care le-a dat, mi-am dat seama că nu ştiu valoarea lui Stanciu. Poate face 40 de milioane euro” (Gigi Becali)

ADVERTISEMENT