Sport

Starurile nominalizate la Balonul de Aur, apariții spectaculoase la Paris. Foto

Starurile fotbalului mondial s-au reunit la Paris la Gala pentru Balonul de Aur. Haaland, imagini cu iubita sa. La ceremonie a fost și Prințul Albert de Monaco.
30.10.2023 | 21:40
Starurile nominalizate la Balonul de Aur aparitii spectaculoase la Paris Foto
Erling Haaland, apariție apreciată la ceremonia Balonului de Aur. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cei mai mari fotbaliști ai planetei sunt prezenți la Gala Balonul de Aur, unde Lionel Messi va fi desemnat pentru a opta oară cel mai bun jucător din lume. Imagini de la marele eveniment.

Starurile fotbalului mondial au strălucit pe covorul roșu la ceremonia de desemnare a Balonului de Aur

Întreaga planetă este ațintită asupra ceremoniei de la Theatre du Chatelet din Paris, unde Lionel Messi va fi încoronat pentru a opta oară. La fel ca în ultimiii doi ani, Balonul de Aur este acordat pentru evoluțiile de pe parcursul sezonului competițional 2022 – 2023.

ADVERTISEMENT

La evenimentul din capitala Franței au fost însă prezente personalități de succes din mai multe ramuri, printre care și Prințul Albert de Monaco, cunoscut drept un microbist înrăit.

Printre cele mai urmărite apariții a fost cea a lui Erling Haaland, care a venit însoțit de partenera sa, Isabel Haugseng Johansen, ambii îmbrăcați la patru ace: „Cred că e o seară minunată. Sunt nerăbdător să îi întâlnesc pe o parte dintre prietenii mei și tot ceea ce va urma. Va fi seară extraordinară, cu mulți fotbaliști valoroși în aceeași încăpere”.

ADVERTISEMENT

Ce alte personalități mai sunt prezente la ceremonia desemnării Balonului de Aur

Novak Djokovic este una dintre cele mai surprinzătoare apariții la ceremonia Balonului de Aur. Tenismenul a fost extrem de relaxat și jovial. Pe covorul roșu s-a fotografiat și cunoscuta actriță britanică Clara Mathilde McGregor, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, cântărețul Rauw Alejandro sau artistul francez Julien Schwarzer.

Nici influencerii nu au lipsit. Youtuber-ul Darren Jason Watkins aka IShowSpeed a făcut și el furori, precum și comediantul și jurnalistul Paul de Saint-Sernin sau fosta președintă a Ligii Profesionistă de Fotbal din Franța, Nathalie Boy de la Tour.

ADVERTISEMENT

Vinicius Junior și Jude Bellingham au avut și ei apariții spectaculoase la Gala de la Paris. Cele mai importante premii ale serii vor fi Baloanele de Aur pentru fotbalul masculin și feminin. Marii favoriți la câștigarea trofeelor sunt Lionel Messi (Inter Miami) și Aitana Bonmati (Barcelona).

Cu cine a venit Lionel Messi

Lionel Messi a venit însoțit la Paris de către soția Antonella Rocuzzo și cei trei băieți, la fel ca la ediția precendentă a Balonului de Aur.

ADVERTISEMENT
Lionel Messi și familia sa pe covorul roșu la Balonul de Aur
Lionel Messi și familia sa pe covorul roșu la Balonul de Aur. Sursă foto: Twitter

Alături de cele două Baloane de Aur, la Gala din Paris se vor mai acorda Trofeul Kopa, primit de cel mai bun jucător Under 21 din sezonul trecut, Trofeul Yashin, acordat celui mai bun portar, Premiul Socrates, primit de un fotbalist pentru gesturile caritabile, Trofeul Gerd Muller, pentru cel mai bun atacant, și premiul pentru cel mai bun club al sezonului.

ADVERTISEMENT