Life

Stațiunea din România care i-a îngrozit pe turiști. Au trăit un șoc când au ajuns acolo: ”Este absolut mizerabilă”

Stațiunea din România care i-a îngrozit pe turiști. Aceștia au trăit un șoc atunci când au ajuns acolo și au spus că este mizerabilă.
27.06.2023 | 20:03
Statiunea din Romania care ia ingrozit pe turisti Au trait un soc cand au ajuns acolo Este absolut mizerabila
Stațiunea din România care i-a îngrozit pe turiști. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România care i-a îngrozit pe turiști. Aceștia au trăit un șoc chiar de când au ajuns acolo și deja au vrut să plece înapoi acasă.

Stațiunea din România care i-a îngrozit pe turiști

Stațiunea care i-a îngrozit este Constanța. Oamenii care merg aici cu trenul vor deja să plece acasă după ce văd cum arată gara.

ADVERTISEMENT

Gara din Constanța pare că îi gonește pe turiștii ajunși aici în concediu. Oamenii sunt dezgustați de ce găsesc acolo și nici nu mai sunt așa entuzismați de vacanță.

Gara este descrisă drept mizerabilă și un loc deplorabil, care în niciun caz nu arată că așteaptă turiști acolo.

ADVERTISEMENT

“Este absolut mizerabilă, ca și cea din Eforie Nord! Dar asta e România lucrului bine făcut!”, a spus un român, nemulțumit.

„Ferească Dumnezeu!”, a mai scris un internaut, după ce a văzut imaginile postate pe internet de un român ajuns la Constanța.

ADVERTISEMENT

„Deplorabil”, “Este un fel de bine ați venit pe litoralul Mării Negre, prost ați nimerit”, au mai scris oamenii pe rețelele de socializare.

Turiștii, extrem de nemulțumiți de condițiile din Constanța

Dar unii oameni și-au expus nemulțumirea inclusiv față de orașul Constanța în sine. Acesta este considerat unul dintre cele mai urâte de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, turistul spune că este atât de neîngrijit încât ai putea să intri în depresie dacă petreci mai mult timp acolo.

„Constanța este unul dintre cele mai urâte orașe din România, din punct de vedere al aspectului. Este total neîngrijit și emană o atmosferă depresivă.

Toată Constanța este batjocorită, nu doar gara ei”, a mai comentat o persoană.

De altfel, oamenii sunt nemulțumiți și de prețurile mari. De aceea, aceștia preferă să  își petreacă concediul în altă parte, în stațiuni mai accesibile ca preț.

Bulgaria, Grecia sau Albania sunt acum destinații preferate de românii plecați în vacanță.

ADVERTISEMENT
Tags: