Life

Cât costă, de fapt, o vilă în cea mai cunoscută insulă din Grecia. E într-un cartier rezidențial, are piscină privată şi marea îţi bate în geam. Suma nu e deloc mare

O vilă cu piscină și cu vedere la mare situată în cea mai cunoscută insulă din Grecia se vinde pentru o sumă complet neașteptată.
25.06.2023 | 16:00
Cat costa de fapt o vila in cea mai cunoscuta insula din Grecia E intrun cartier rezidential are piscina privata si marea iti bate in geam Suma nu e deloc mare
Cât costă, de fapt, o vilă cu piscină pe o insulă din Grecia. Sursă foto: .green-acres.gr / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi cât costă o vilă cu piscină aproape de mare în cea mai cunoscută insulă din Grecia? Prețurile nici nu pot fi comparate cu cele de pe litoralul românesc. De asemenea, priveliștea e cu adevărat una cât se poate de fabuloasă.

La ce preț se vinde o vilă cu piscină în Grecia

Grecia este destinația preferată a românilor când vine vorba de vacanțe. Prețurile sunt cu mult mai accesibile decât pe litoralul românesc. Iar aici vorbim atât despre cele pentru o noapte de cazare, cât și despre cele pentru mâncăruri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Grecia nu e nici departe de România. Oricine poate ajunge rapid fie cu avionul, fie cu mașina. Drumul poate fi și el unul plăcut, cu peisaje deosebite. Unii români însă s-au reorientat și preferă să achiziționeze anumite locații.

Având în vedere că mulți își fac cel puțin o vacanță pe an în Grecia, poate fi mai rentabilă achiziția unei locuințe, decât închirierea uneia în diferite perioade. Iar dacă stăm să ne uităm la prețuri, afacerea e una cât se poate de profitabilă.

ADVERTISEMENT

Ce ne-a atras atenție însă a fost o vilă cu piscină din Grecia scoasă la vânzare pe site-ul green-agres.gr. Nu vorbim doar despre o vilă cu piscină, ci despre o casă în adevăratul sens al cuvântului, aproape de plajă, mobilată.

Conform anunțului pus de vânzător, vila cu piscină este nou construită într-un complex rezidențial. Este semicomadnată, are o suprafață de 57 de metri pătrați, două dormitoare și o baie. De asemena, în jurul acesteia mai sunt alte patru unități.

ADVERTISEMENT

Piscina este însă una privată, drept urmare, cine achiziționează casa, are tot ce își dorește deja. Vânzătorul spune că această locație de vis este perfectă pentru o vacanță, dar și pentru locuit permanent. Totul este nou, de la pat, până la mobilier, grup sanitar, dar și piscină.

De asemenea, piscina are hidromasaj. Dincolo de asta, vila este situată la foarte puțin timp de plajă și de alte facilități disponibile întreg anul. Viitorul proprietar se mai bucură și de un loc generos de luat masa.

ADVERTISEMENT

Cât costă, de fapt, o vilă în cea mai cunoscută insulă din Grecia

De asemenea, vila cu piscină are numeroase spații de depozitare, o verandă superbă, o curte și nu numai. Cât costă însă locația de vis din Grecia? 200.000 de euro. Dacă stăm ne uităm la zonă și să facem o comparație cu prețurile din România însă, e o afacere fabuloasă. 

”Această vilă confortabilă de 57 mp, cu 2 dormitoare și o baie, este cu adevărat făcută atât pentru închiriere, cât și pentru locuit permanent, oferind o mulțime de spațiu care vă face să vă simțiți ca acasă din momentul în care intrați.

Bucurați-vă de un plan de podea deschis, un stil minimalist și o bucătărie foarte confortabilă. Amplasat perfect într-un complex închis, cu o piscină privată sărată cu hidromasaj, la distanță de mers pe jos de toate facilitățile disponibile pe tot parcursul anului.

(…) Proprietatea este deja închiriată pentru sezonul de vară din 2023 și există o companie gata să se ocupe de gestionarea completă la cerere”, se arată în anunțul publicat de vânzător. Menționăm că locația se află la Analipsi, în Heraklion, o suburbie a insulei Creta.

ADVERTISEMENT
Tags: