Life

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească s-a reinventat și oferă acum o mulțime de oportunități.
28.04.2024 | 12:00
Statiunea din Romania de care tinerii si pensionarii incep sa se reindragosteasca Se reinventeaza vine cu preturi la jumatate fata de Mamaia sau Valea Prahovei si are ceva unic pe pamant
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Sursă foto: Pinterest, Balneo Medica / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ. Unde se află?

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească

România are locuri superbe într-adevăr, însă poate nu le cunoaștem pe toate. Avem zonele montane, dar și litoralul românesc. Dincolo de asta, există și alte locuri care oferă o priveliște superbă.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare de ce turiștii străini revin în România cu mare drag în fiecare an. Printre altele, stațiunile cu ape termale minerale ne-au făcut celebri și peste hotare. O mulțime de persoane vin anual la Băile Felix și nu numai.

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească a fost celebră în urmă cu câteva decenii. Iar acum se pare că lucrurile prind contur din nou. Unde se află și ce găsești aici?

ADVERTISEMENT

Este vorba despre stațiunea Eforie Nord. Aceasta e situată la doar 12 kilometri depărtare de Constanța și poate fi mult mai accesibilă decât alte locuri din țară. Prețurile de aici sunt la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei.

Eforie Nord oferă tratamente unice pentru turiști

Dincolo de prețuri însă, la Eforie Nord se găsește și ceva unic. Turiștii se pot bucura și de diferite tratamente. Aici există mai multe hoteluri care dețin baze de tratamente. Iar dotările acestora sunt la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Există instalații pentru băi calde, fiind utilizată apa sărată concentrată din lacul Techirghiol. De asemenea, există și aparatură pentru împachetări calde cu nămol, dar și aerosoli, saune, ori săli pentru gimnastică medicală.

La Eforie Nord se află și un centru de tratament dedicat. Este vorba despre Sanatoriul Balnear Efosan, care este printre cele mai vechi centre pentru tratarea diferitelor afecțiuni prin metode naturale precum bai, aerosoli, dar și nămol de la Techirghiol.

ADVERTISEMENT

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească oferă însă și alte avantaje. Dincolo de gama largă de hoteluri, de 3, 4 și 5 stele, aici poți participa la numeroase activități.

Pe lângă plajă, la Eforie Nord există o mulțime de magazine și de bazaruri, de unde poți să cumperi suveniruri, haine și nu numai. Iubitorii de adrenalină pot face sporturi nautice și pot lua chiar și lecții de scufundări.

Totodată, pe plajă există mai multe terenuri pentru cei pasionați de sport. Turiștii pot juca minigolf, volei și nu numai. Există și un parc acvatic în stațiune, dar și diferite locuri de joacă amenajate pentru copii. Iar acestea sunt doar o parte dintre activitățile de la Eforie Nord puse la dispoziție turiștilor.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat...
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are deja milioane de...
Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are deja milioane de vizualizări și te ține lipit de televizor