Life

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească s-a reinventat și oferă acum o mulțime de oportunități.
28.04.2024 | 12:00
Statiunea din Romania de care tinerii si pensionarii incep sa se reindragosteasca Se reinventeaza vine cu preturi la jumatate fata de Mamaia sau Valea Prahovei si are ceva unic pe pamant
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Sursă foto: Pinterest, Balneo Medica / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ. Unde se află?

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească

România are locuri superbe într-adevăr, însă poate nu le cunoaștem pe toate. Avem zonele montane, dar și litoralul românesc. Dincolo de asta, există și alte locuri care oferă o priveliște superbă.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare de ce turiștii străini revin în România cu mare drag în fiecare an. Printre altele, stațiunile cu ape termale minerale ne-au făcut celebri și peste hotare. O mulțime de persoane vin anual la Băile Felix și nu numai.

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească a fost celebră în urmă cu câteva decenii. Iar acum se pare că lucrurile prind contur din nou. Unde se află și ce găsești aici?

ADVERTISEMENT

Este vorba despre stațiunea Eforie Nord. Aceasta e situată la doar 12 kilometri depărtare de Constanța și poate fi mult mai accesibilă decât alte locuri din țară. Prețurile de aici sunt la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei.

Eforie Nord oferă tratamente unice pentru turiști

Dincolo de prețuri însă, la Eforie Nord se găsește și ceva unic. Turiștii se pot bucura și de diferite tratamente. Aici există mai multe hoteluri care dețin baze de tratamente. Iar dotările acestora sunt la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Există instalații pentru băi calde, fiind utilizată apa sărată concentrată din lacul Techirghiol. De asemenea, există și aparatură pentru împachetări calde cu nămol, dar și aerosoli, saune, ori săli pentru gimnastică medicală.

La Eforie Nord se află și un centru de tratament dedicat. Este vorba despre Sanatoriul Balnear Efosan, care este printre cele mai vechi centre pentru tratarea diferitelor afecțiuni prin metode naturale precum bai, aerosoli, dar și nămol de la Techirghiol.

ADVERTISEMENT

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească oferă însă și alte avantaje. Dincolo de gama largă de hoteluri, de 3, 4 și 5 stele, aici poți participa la numeroase activități.

Pe lângă plajă, la Eforie Nord există o mulțime de magazine și de bazaruri, de unde poți să cumperi suveniruri, haine și nu numai. Iubitorii de adrenalină pot face sporturi nautice și pot lua chiar și lecții de scufundări.

Totodată, pe plajă există mai multe terenuri pentru cei pasionați de sport. Turiștii pot juca minigolf, volei și nu numai. Există și un parc acvatic în stațiune, dar și diferite locuri de joacă amenajate pentru copii. Iar acestea sunt doar o parte dintre activitățile de la Eforie Nord puse la dispoziție turiștilor.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”