Life

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară. Ai nevoie de un bilet de tratament și te poți caza la un hotel cu băi calde

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară. Ai nevoie de un bilet de tratament și te poți caza la un hotel cu băi calde.
31.03.2024 | 10:00
Statiunea perfecta unde pot merge pensionarii in aceasta primavara Ai nevoie de un bilet de tratament si te poti caza la un hotel cu bai calde
Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară. Sursă foto: Pinterest, balneomedia.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară vine cu numeroase avantaje. Ai nevoie de un bilet de tratament și te poți caza la un hotel cu băi calde, bucurându-te de numeroase beneficii.

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară

Pensionarii din România care își doresc o vacanță perfectă în această primăvară o pot avea. Există o stațiune unde se pot bucura de numeroase beneficii, iar dacă au și un bilet de tratament, lucrurile sunt și mai simple.

ADVERTISEMENT

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară este stațiunea Bizușa din comuna Ileanda. Pentru cei care nu știu, locul este cunoscut datorită proprietăților pe care apele termale de aici le au.

Iar cei mai încântați sunt chiar vârstnicii care pot beneficia de o mulțime de avantaje. Dincolo de faptul că se pot relaxa într-un cadru de vis, pot face și diferite tratamente, în funcție de necesități.

ADVERTISEMENT

În această stațiune există Hotelul Ceres, care aparține celor de la Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacității de Muncă. Și se pare că anual, hotelul primește peste 1.300 de persoane din toată țara.

De ce avantaje se bucură cei care vin cu un bilet de tratament

De ce este însă stațiunea perfectă și ce avantaje au pensionarii aici? În primul rând, aceștia se pot caza cu un bilet de tratament. Hotelul oferă tratamente balneo-climaterice pentru cei care ajung aici pe baza biletelor de tratament emise de Casa de Pensii.

ADVERTISEMENT

Iar numeroase afecțiuni pot fi tratate aici, în special reumatismul. Totodată, turiștii se bucură de băi calde, masaj, dar și diferite tratamente și proceduri. Există zeci de locuri de cazare, la standarde de două stele, cu facilități destul de multe.

De asemenea, cei care ajung aici se bucură de izvoare de apă rece și termală. Ei se pot relaxa pe terase, la bar și totodată se pot plimba în liniște. Tot în această zonă se organizează și excursii în Maramureș, dar și către alte obiective interesante din zonă.

ADVERTISEMENT

Stațiunea perfectă unde pot merge pensionarii în această primăvară oferă și posibilitatea unui circuit la biserici maramureșene, unele din Patrimoniul Mondial UNESCO. Astfel, vacanța poate fi cu adevărat perfectă pentru cei care ajung aici.

ADVERTISEMENT