Life

Stațiunea populară care l-a dezamăgit pe un român venit din Diaspora: “Nu o să se schimbe nimic, pentru că asta vor românii”

Un blogger român, stabilit de ani buni în Irlanda, şi-a exprimat dezamăgirea după un sejur pe plaiurile mioritice. Cu ce impresie a rămas după vacanţa în Eforie.
07.08.2023 | 12:22
Statiunea populara care la dezamagit pe un roman venit din Diaspora Nu o sa se schimbe nimic pentru ca asta vor romanii
Ce staţiune populară l-a dezamăgit pe un român din Diaspora / sursa foto: stiridiaspora.ro, pixabay.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român din Diaspora, stabilit de ani buni în Irlanda, a ales staţiunea Eforie pentru un sejur la malul mării. După câteva zile de vacanţă, bloggerul a descoperit cauza aglomeraţiei de pe litoralul românesc şi spune de ce a rămas dezamăgit.

Stațiunea populară care l-a dezamăgit pe un român venit din Diaspora

În timp ce românii iau cu asalt ţări precum Grecia, Bulgaria sau Turcia pentru vacanţa de vară, sunt şi români care aleg să vină din ţări străine pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Este şi cazul unui blogger din Diaspora care a ales Eforie Nord ca destinaţie pentru vacanţa sa cu familia. Românul şi-a exprimat dezamăgirea în mediul online cu privire la aglomeraţia şi chiciul întânit în una dintre cele mai populare staţiuni de la malul mării.

„Aglomerația din stațiune, e nebunie seara și dacă vrei să eviți chiciul, stai la piscină. Dar și chiciul ăsta are un farmec. E ca în bazar, te simți ca la circ un spectator amuzat, încântat sau revoltat că animalele sunt chinuite”, şi-a început românul povestirea potrivit ştiridiaspora.

ADVERTISEMENT

Ce spune românul din Diaspora despre Eforie Nord: “O stațiune axată pe omul de rând, care nu-și permite fițe și mănâncă de la autoservire”

Acesta a descoperit se pare şi cauza aglomeraţiei de pe litoralul românesc. Şi spune el, staţiunea este populată în principal de oameni de rând. Oameni care aleg să ia masa la autoservire şi asta pentru că nu trebuie să scoată prea mulţi bani din buzunar.

 „E greu să găsești un loc decent să mănânci liniștit. Pare să fie o stațiune axată pe omul de rând. Care nu-și permite fițe și mănâncă de la autoservire, gen bufeturi relativ ieftine”, şi-a continuat românul experienţa.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, bloggerul din Diaspora dezvăluie că preţurile mediatizate de pe litoral sunt exagerate. E de părere că românii iau cu asalt staţiunile de la malul Mării Negre tocmai pentru că îşi permit indiferent de câţi bani au în portofel.

„Vezi la TV prețuri nesimțite pe litoralul românesc. Dacă era peste tot așa, nu erau atâția turiști. Majoritatea nu stau la 4 stele, nici măcar 3. Ei fac aglomerația și dorința pentru chici, tarabe cu de toate, marfă contrafăcută, până la icoane, care par a fi un hit printre turiștii sus menționați”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

„Nu o să schimbe nimic pe litoralul nostru, pentru că asta vor românii”

Iar concluzia românului ce a dat ţara natală pe Irlanda, e una singură, clientul nostru, stăpânul nostru. Este loc pentru toată lumea şi pentru toate buzunarele pe litoralul românesc. Dar asta înseamnă că nici lucrurile nu se vor schimba în bine prea curând.

„Nu o să schimbe nimic pe litoralul nostru, pentru că asta vor românii. E aproape, nu exagerat de scump dacă nu vrei condiții”, scrie bloggerul român.

ADVERTISEMENT
Tags: