Fotbal intern

STEAUA. Revine Keşeru? Anunţul lui Rădoi: “Arabii vor să-l VÎNDĂ!”

STEAUA. Tehnicianul "roş-albaştrilor", Mirel Rădoi, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului din Supercupa României. ...
08.07.2015 | 00:00
STEAUA Revine Keseru Anuntul lui Radoi Arabii vor sal VINDA
ADVERTISEMENT

STEAUA. Tehnicianul “roş-albaştrilor”, Mirel Rădoi, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului din Supercupa României.

STEAUA. Steaua o întîlneşte pe vicecampioana din Liga 1, ASA, miercuri, de la ora 21:00. Cele două echipe se vor lupta pentru primul trofeu din acest nou sezon comeptiţional.

ADVERTISEMENT

ANUNŢUL TERIBIL AL UEFA!!! MIREL RĂDOI RISCĂ SUSPENDAREA!!!

…despre Supercupa României: “Este un meci important pentru ambele echipe şi sper să fie un meci foarte bun pentru a îi bucura pe cei prezenţi la acaestă întîlnire. Am o oarecare emoţie, dar cred că este normal în acest moment. Este important ceea ce va arăta echipa pe teren şi nu ceea ce simt eu. Este important pentru club şi jucători ca să obţinem acest trofeu. Le-am explicat jucătorilor că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, ASA are jucători cu experienţă mare şi trebuie să tratăm meciul cu multă seriozitate. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice se întîmplă.”

…despre starea terenului: “Gazonul se află într-o stare foarte proastă şi am preferat să nu îl stricăm şi mai tare, iar la ora meciului să fie ok.”

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! ATACANTUL A FOST OFERTAT IN DIRECT LA TV!!! “HAI LA NOI! TE VREM!!!” / “VORBIM VINERI!!”

…despre transferuri: “Deocamdată vorbim doar despre ceea ce avem în curtea noastră. Sînt jucători interesanţi, dar momentan trebuie să vorbim doar de jucătorii pe care îi avem. Teixeira este un jucător foarte bun. Nu a ajuns nici o ofertă pe adresa clubului pentru Breeveld sau alt jucător. Situaţia lui Keşeru este una delicată. Al Gharafa îşi doreşte să îl vîndă cu un anumit preţ, iar suma nu este mică. Este greu să îl aducem, cu toate că ni-l dorim.”

…despre Dan Petrescu: “Are o experienţă foarte mare şi trebuie să îşi motiveze jucătorii. Are un avantaj pentru că a transferat jucători care au experienţă şi sînt valoroşi. Îi urez succes înainte de meci.

ADVERTISEMENT

ANUNTUL DE ULTIMA ORA DESPRE ULTIMELE TRANSFERURI ALE STELEI!!! “OFERTA A FOST MARITA!!”

…despre Tănase:Sînt mai mulţi jucători care pot prelua rolul lui Tănase în vestiar. Pe teren o să fie puţin mai greu pentru că este un jucător foarte bun şi trebuie să căutăm soluţii pentru înlocuirea lor. Varela şi Stanciu pot face acest lucru foarte bine.

…despre lupta pentru titlu:Sîntem favoriţi pentru a cîştiga titlul şi în sezonul următor, dar şi celelalte echipe s-au întărit. Drumul nostru către titlu nu este unul uşor.”

ADVERTISEMENT

INCA UN TRANSFER!?! “FOTBALISTUL VREA SA VINA LA STEAUA!!! A REFUZAT ALTE OFERTE CA SA MEARGA LA STEAUA!!!”

STEAUA. Fernando Varela a comentat şi el în legătură cu partida din Supercupa României, dar şi despre un viitor transfer. “Este o mîndrie pentru mine să fiu căpitan, sper să demonstrez că merit să port banderola. Sper să facem o partidă bună şi să îi bucurăm pe cei prezenţi.

STEAUA. Nu ştiam de nici o ofertă primită pentru mine. Gîndul meu este doar la Steaua şi sînt mulţumit aici. Dacă o să primesc o ofertă bună şi pentru club, atunci o să mă gîndesc.

Tănase a petrecut mult timp la Steaua şi era momentul ca el să plece. Îi doresc multă baftă acolo pentru că merită”, a spus Varela.

 

ADVERTISEMENT