Fotbal intern

STEAUA. FANATIK, confirmat: “Mengolo vrea la Steaua! A refuzat alte oferte”

UPDATE 18:00 / Vlad Munteanu, fostul oficial al Universităţii Cluj, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO şi a declarat că Mengolo este interesat să ajungă la fomaţia...
08.07.2015 | 00:07
STEAUA FANATIK confirmat Mengolo vrea la Steaua A refuzat alte oferte
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:00 / Vlad Munteanu, fostul oficial al Universităţii Cluj, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO şi a declarat că Mengolo este interesat să ajungă la fomaţia campioană a României: “Mengolo îşi doreşte să meargă la Steaua! A refuzat o ofertă de la Şerif Tiraspol”, a spus Munteanu.

STEAUA. Gigi Becali nu se mai opreşte. A promis că îi va face o super-echipă finului Mirel Rădoi şi se ţine de cuvînt.

ADVERTISEMENT

Astfel, patronul campioanei a reuşit să rezolve transferul lui Hamroun, iar acum mai pregăteşte cîteva bombe: Tade sau Alibec (informaţie publicată în premieră de FANATIK.RO şi confirmată CFR şi de ASTRA) şi, conform surselor noastre, Justin Mengolo, camerunezul celor de la U Cluj!

STEAUA. “Vei fi invincibil în România!”

STEAUA. Planurile lui Becali de a continua hegemonia Stelei în Liga 1 şi de a ajunge în grupele Ligii Campionilor prind din ce în ce mai mult contur. Sursele FANATIK.RO dezvăluie strategia şefului campioanei:

ADVERTISEMENT

BOMBA DE ULTIMA ORA!!! A PICAT TRANSFERUL LUI TEIXEIRA!!! ANUNTUL LUI ARGASEALA!!!

Gigi vrea să defileze în Liga 1. I-a promis lui Rădoi că va avea un lot de top şi că va fi invincibil în România. Pentru asta nu se va uita la bani. I-a adus gratis pe Teixeira şi pe Hamroun, pe Tade sau Alibec va da pînă într-un milion de euro, iar pe Mengolo l-a luat ca pe un bonus pentru Mirel“, afirmă sursele noastre.

STEAUA. Preţ de sold: maximum 100.000 de euro

STEAUA. Justin Mengolo, atacantul lui U Cluj care are o selecţie în naţionala de seniori a Camerunului, este un chilipir pentru Gigi Becali. Astfel, patronul ar urma să plătească pentru serviciile vîrfului o sumă între 50.000 de euro şi 100.000 de euro, un preţ modic pentru un fotbalist de numai 22 de ani, cu un potenţial uriaş.

GIGI BECALI, SHOW TOTAL IN DIRECT LA TV!!! “CEL MAI MARE IDIOT!!!”

STEAUA. Jucătorul african a arătat în tricoul ardelenilor calităţi peste media celor din Liga 1, impresionînd la capitolul tehnică şi forţă. Mengolo va fi adus la Steaua pentru a acoperi postul de vîrf, dar şi pe cel de extremă în tridentul din spatele atacantului din sistemul 4-2-3-1 gîndit de Mirel Rădoi.

Transferul e făcut în proporţie de 95 la sută, Gigi Becali şi-a dat acordul. Consideră această mutare ca pe o afacere de viitor, Mengolo putînd fi vîndut în străinătate pe o sumă foarte bună dacă va confirma“, dezvăluie sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

5 goluri a marcat Mengolo pentru U Cluj