Fotbal intern

STEAUA. Umilinţă maximă! Daţi afară de nişte fete de 17 ani!

STEAUA. Nici n-a început sezonul şi au şi apărut problemele pentru Mirel Rădoi şi trupa sa "pribegită" din Ghencea de ambiţiile unor şefi vremelnici din MApN. Campionii României nu s-au...
08.07.2015 | 12:47
STEAUA Umilinta maxima Dati afara de niste fete de 17 ani
ADVERTISEMENT

STEAUA. Nici n-a început sezonul şi au şi apărut problemele pentru Mirel Rădoi şi trupa sa “pribegită” din Ghencea de ambiţiile unor şefi vremelnici din MApN. Campionii României nu s-au putut antrena pe terenul de la Mogoşoaoia deoarece în baza FRF se află în cantonament naţionala Under 17 a României. Feminină. Fără să fim misogini, parcă, parcă Supercupa României, nu mai vorbim de Liga Campionilor, este mai importantă decît un turneu al unor copile.

STEAUA. Mirel Rădoi a decis să nu le dea nici o zi liberă jucătorilor după ce Steaua s-a întors din cantonamentul austriac. În aceste condiţii, după ce au fost evacuaţi definitiv din Ghencea, conducerea Stelei a hotărît ca echipa să îşi desfăşoare activitatea în baza de la Mogoşoaia a Federaţiei Române de Fotbal. De acum vom face antrenamentele şi tot ce presupune pregătirea generală în baza de la Mogoşoaia. Acolo vom pregăti şi partida din Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureş”, au hotărît conducătorii echipei din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Priorităţile ciudate ale FRF

STEAUA. Însă socoteala de acasă a campionilor nu s-a potrivit cu cea din tîrg. Şi roş-albaştrii au fost nevoiţi să se antreneze duminică şi luni la Buftea, deoarece la Mogoşoaia gradul de “ocupaţie” era de 100 %!

“Ne pare rău, dar nu vă putem primi în aceste zile la noi în bază. Acum se află în cantonament aici naţionala de fotbal feminin Under 17 a României, care participă la un turneu. După ce locul se va elibera, vă puteţi antrena fără probleme, aşa cum a fost înţelegerea iniţială”, a fost mesajul pe care l-au primit oficialii echipei din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Misterul de la Domneşti: “Nu ştiu ce s-a întîmplat de n-au mai sunat”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că roş-albaştrii au avut ca opţiune pentru desfăşurarea antrenamentelor şi baza sportivă de la Domneşti. Dan Lăzărescu, unul dintre şefii echipei respective ne-a mărturisit că nu înţelege de ce au renunţat campionii la terenul lor.

“Nu ştiu ce s-a întîmplat, dar noi îi aşteptam pe cei de la Steaua cu mare drag la Domneşti. Au fost în vizită la baza noastră Vali Argăseală şi Mirel Rădoi şi totul a părut că este ok. A rămas să ne sune ca să ne spună cînd vor să vină la noi, dar nu au mai dat nici un telefon”, a spus Dan Lăzărescu în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Misterul de la FRF: “Nu avem nici un contract semnat cu Steaua”

STEAUA. Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a oferit informaţii despre posibilitatea ca Steaua să se antreneze la Mogoşoaia:“Au existat discuţii cu domnul Argăseală, i-am spus că unei echipe de nivelul Stelei i-ar sta bine să se antreneze nu la Domneşti, ci la Mogoşoaia, unde poate beneficia de o atmosferă la cel mai înalt nivel. Acestea au fost discuţiile, am văzut şi declaraţia domnului Argăseală. În schimb, până azi nu este semnat niciun acord de pregătire. Dar Steaua are porţile deschise pentru a se antrena la Mogoşoaia”.

Tags: