Fotbal intern

STEAUA-TRENCIN. VIDEO / “Nu ne e frică, sîntem mai inteligenţi!”

UPDATE 18:50 / STEAUA. Trupa lui Mirel Rădoi a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea returului cu Trencin. ...
22.07.2015 | 00:01
STEAUATRENCIN VIDEO  Nu ne e frica sintem mai inteligenti
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:50 / STEAUA. Trupa lui Mirel Rădoi a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea returului cu Trencin. 

Steliştii s-au antrenat la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, iar tehnicianul “roş-albaştrilor” a avut la dispoziţie tot lotul. Singura noutate a fost Cătălin Carp, noul jucător al Stelei. Acesta s-a pregătit alături de ceilalţi colegi chiar dacă nu e pe lista UEFA pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Luchin, Ţucudean şi Matei s-au antrenat separat.

CLICK AICI PENTRU VIDEO 

**********************************************************************************************************************************

UPDATE 17:42  / Massimo Pedrazzini şi Alin Toşca au susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul Stelei cu Trencin pentru calificarea în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Antrenorul stelist a comentat meciul de miercuri seară, dar şi viitoarea confruntare cu Partizan.

ADVERTISEMENT

Despre meciul cu Trencin…

“Trencin are jucători de calitate pe benzi şi la mijlocul terenului, trebuie să punem la punct anumite automatisme pentru că au calitate la mijloc şi în faţă. Emoţii sînt la fiecare meci, frică nu! Ei vin să-şi joace şansa, dar ştim ce important e meciul şi îl vom aborda cu inteligenţă în joc, sîntem mai inteligenţi decît ei”

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Despre meciul cu Partizan…

“Eu am fost acum zece ani la Partizan cu Steaua Roşie şi am văzut ce pot suporterii lor. Erau foarte, foarte animaţi, ei se folosesc de orice mijloc ca să pună presiune pe adversarii favoriţilor. Sînt buni, şi echipa e bună, dar şi noi sîntem Steaua, nu ne e frică de ei”

ADVERTISEMENT

Despre Alibec şi De Amorim…

“Sper să se rezolve în cîteva zile, chiar dacă nu-i putem folosi în preliminariile Ligii, ei sînt jucători de reală valoare şi ne vor ajuta în continuare”

BOMBĂ! Niculae: “Alibec şi De Amorim pot să plece la Steaua!”

Alin Toşca a amintit şi el care ar fi atuurile campioanei României în partida de miercuri seară: “Avem un plus de moral după meciul de la Tîrgu Jiu, avem şi avantajul de două goluri din tur, ei trebuie să iasă la joc să dea gol şi sigur vor lăsa spaţii de care trebuie să profităm”

ADVERTISEMENT

Problema va fi, crede Toşca, nu pe teren, ci în tribune. Avantajul stadionului nu va conta atît de mult în condiţiile în care tribunele vor fi goale din cauza sancţiunii date de UEFA: Nu contează atît de mult că vom juca pe teren propriu, nu vom avea spectatori şi oricum galeria nu e alături de noi chiar dacă nu am fi fost sancţionaţi

Despre viitoarea adversară, Partizan Belgrad, fundaşul stelist s-a “luat” de declaraţiile sîrbilor cum că s-au bucurat cînd au auzit că vor juca împotriva Stelei: Am auzit că Partizan se bucură că a picat cu noi. Acest lucru ne ambiţionează, cum ne motivează şi faptul că vom juca pe un stadion plin cu suporteri fanatici

*********************************************************************************************************************************

STEAUA. Echipa lui Mirel Rădoi va juca miercuri împotriva celor de la Trencin în manşa a doua turului II preliminar a Ligii Campionilor. În tur steliştii s-au impus cu scorul de 2-0 iar slovacii au venit cu gînduri mari la Bucureşti.

CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA GALERIE FOTO

“Nimic nu e imposibil, chiar dacă ştim că Steaua a trecut mereu de acest tur doi. Pentru noi e un avantaj important faptul că se joacă fără suporteri. Tot de la caniculă venim şi noi, nu ne speriem de asta”, a spus van Kessel.

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

STEAUA. Cofruntarea campioanei cu Trencin se va disputa miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21:30 şi va fi transmisă în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

 

ADVERTISEMENT
Tags: