Sport

EXCLUSIV / De Amorim şi Alibec s-au înţeles cu Gigi! Vezi salariile

UPDATE 15:20 / De Amorim şi Alibec au bătut, astăzi, palma cu Gigi Becali. Iniţial, cei doi au fost nemulţumiţi de durata contractelor pe care o cerea finanţatorul Stelei, cinci ani de fiecare,...
25.07.2015 | 15:20
EXCLUSIV  De Amorim si Alibec sau inteles cu Gigi Vezi salariile
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:20 / De Amorim şi Alibec au bătut, astăzi, palma cu Gigi Becali. Iniţial, cei doi au fost nemulţumiţi de durata contractelor pe care o cerea finanţatorul Stelei, cinci ani de fiecare, fotbaliştii dorind doar trei.

După ce au aflat motivul pentru care Becali îşi doreşte înţelegeri pe cinci ani, fotbaliştii Astrei au acceptat, fiind entuziasmaţi de faptul că au şanse să plece la echipe şi mai mari.

ADVERTISEMENT

Fiecare jucător va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună. Diferenţa financiară dintre ei va fi făcută de prima de instalare. De Amorim va primi 100.000 de euro la semnătură, în timp ce Alibec, doar 50.000.

”Mai mult ca sigur cei doi nu se vor afla mîine în lotul lui Şumudică pentru meciul cu Craiova. Cei doi s-au înţeles cu Gigi, nu e oficial, dar se va anunţa cît de curînd”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, o sursă din cadrul clubului giurgiuvean.

ADVERTISEMENT

……………………………………………………………………….

UPDATE 25:07, ora 00:01 / Marius Şumudică a oferit noi detalii legate despre transferurile lui De Amorim şi Alibec la Steaua.

Astra a acceptat oferta campioanei, iar cei doi ar fi aproape de a ajunge la un acord pentru a semna contracte, spune Şumudică: “Zilele trecute erau diferenţe mari între ceea ce voiau ei şi ce le oferea Steaua, dar lucrurile s-au schimbat în ultimele ore. Din cîte am vorbit cu jucătorii, am înţeles că au rămas foarte puţine diferenţe faţă de ce îşi doresc şi că sînt şanse foarte mari ca mutările să se facă. Din cîte ştiu eu, Steaua trebuie să îi ia pe amîndoi. Ori pleacă amîndoi, ori nici unul”.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Noile achiziţii ale lui Gigi: “Călugării de la muntele Athos!” 

UPDATE 23.07. / 21:00 /  Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a dezvăluit ce se întîmplă cu Denis Alibec şi William De Amorim.”Discuţii au fost, sînt şi probabil vor mai fi şi zilele următoare. Deocamdată ei sînt jucătorii Astrei, trebuie să îşi facă datoria faţă de acest club, trebuie să joace cît mai bine.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV / Felgueiras este ţinta! Au început negocierile 

De mîine încolo putem discuta de o posibilă plecare a celor doi. Discuţii au fost şi, probabil, de mîine încolo vom mai discuta, a spus Dani Coman la un post de televiziune.

STEAUA. EXCLUSIV / Gigi îi umple de bani. Vezi cît primesc jucătorii!

******************************************************************************************************************************

UPDATE 21:25 / Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a oferit mai multe detalii în legătură cu transferurile lui Denis Alibec şi William De Amorim. “Vreau ca să îi iau şi să îi vînd apoi pe 5.000.000 de euro. Alibec a vrut 100.000 de euro la semnătură, vrea un contract pe 3 ani şi 15.000 de euro pe lună. El lua de la Astra doar 10.000. Eu dacă îl iau, îl iau ca să semneze pe 5 ani, nu să plece apoi liber după 3 ani. Pe William De Amorim la fel, vreau să îl vînd pe mulţi bani. M-am înţeles cu Astra. Dacă nu vine Alibec, o să iau un alt atacant. Mirel îl ştie. E străin. Eu vreau să fac o prăpastie între Steaua şi restul echipelor”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

STEAUA. Iancu şi-a găsit echipă. Pleacă după un fost coechipier 

**********************************************************************************************************************************

UPDATE 20:14 / Preşedintele executiv al Astrei, Dani Coman a dat detalii despre aituaţia lui De Amorim şi Alibec.

“Au fost foarte multe discuţii în legătură cu cei doi jucători ai noştri. S-a ajuns, în mare, la nişte numitori comuni între cele două cluburi, dar vorbim mai multe după meciul de mîine cu Inverness. Alibec este în continuare indisponibil în urma unei accidentări, De Amorim va juca şi sînt convins că va face totul pentru calificare.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Ne-am gîndit ce vom face dacă cei doi vor pleca şi avem variante de înlocuire. O să ne hotărîm pe cine mai luăm după meciul cu Inverness în funcţie de ce vom decide pentru cei doi”, a declarat Coman la un post de televiziune.

***********************************************************************************************************************************

UPDATE 18:40 / Helmuth Duckadam a vorbit despre situaţia celor doi jucători de la Astra: William De Amorim şi Denis Alibec.“Cluburile s-au înţeles, dar jucătorii se axează mai mult pe salarii foarte mari, nu pe bonusuri şi ar trebui să fie total invers. Salariul să fie unul decent şi bonusurile să fie mari pentru că acolo îţi arăţi adevărata valoare.

Steaua. Fostul dinamovist a plecat! A SEMNAT cu o echipă din Liga 1 

Cel puţin pînă aseară, ştiu că nu s-au înţeles. Ofertele pe care le-a făcut Steaua nu au fost acceptate şi nu ştiu  ce o să se întîmple în continuare” , a spus Helmuth Duckadam la un post de televiziune.

*******************************************************************************************************************************

UPDATE 22.07.2015 / 00:01 / După ce la prînz Dani Coman şi Petre Buduru au obţinut de la patronul Ioan Niculae ok-ul pentru transferurile la Steaua ale lui De Amorim şi Alibec, în cursul serii oficialii Astrei au avut o întîlnire cu Valeriu Argăseală pentru a pune la punct ultimele amănunte.

Gigi Becali a mărit la 1,3 milioane de euro oferta pentru cei doi jucători, adică exact cum a cerut Niculae. Astra şi Steaua au căzut de acord pentru realizarea transferurilor, aşa că singurele lucruri care mai trebuie puse la punct sînt negocierile directe cu jucătorii.

“Să mai pună ceva la salariu!”

Sursele FANATIK.RO dezvăluie că William De Amorim ar fi acceptat deja contractul pe care i-l propune campioana, în timp ce Denis Alibec nu este încîntat de ofertă. “Să mai pună dacă vor să mă ia!”, ar fi spus Alibec, aflat în recuperare după o accidentare, după ce a aflat ce-i propune Steaua. În acest moment, De Amorim ar fi ca şi “făcut”, urmînd să se mai negocieze cu Alibec.

************************************************************************************************************************************

UPDATE 21:00 / Tehnicianul celor de la Astra, Marius Şumudică, a comentat ultimele noutăţi în legătură cu William De Amorim şi Denis Alibec. “Eu nu ştiu nimic. Amorim a fost la antrenamentul de dimineaţă, mîine intră în cantonament. Discuţiile astea au loc de mult timp, dar nu s-a întîmplat nimic.

Mi-e greu să iau şi legătura cu patronul. Dacă e ceva peste capul meu, nu ştiu. Alibec este accidentat şi urmează un program special. Unii îmi spuneau că se află la Steaua în discuţii. Nu cred că se poate înîmpla aşa ceva. Mă bazez pe William De Amorim, iar joi avem un meci foarte important.

MĂCEL la Pro Rapid! “Pistoale şi cuţite!”Ce zice Poliţia. Ce spun fanii

Dacă o să ajungă la Steaua, ei îl vor vinde pe o sumă foarte mare. Este un jucător complet. Are viteză, este cuminte, foloseşte cu ambele picioare, este un fotbalist de vestiar. El este de mult timp la Astra şi are nevoie de o motivaţie în plus. Orice jucător are nevoie de o schimbare”, a spus Marius Şumudică la un post de televiziune.

STEAUA. După Ludogoreţ, “roş-albaştrii” au mai scăpat de un adversar periculos în playoff!

***********************************************************************************************************************************

UPDATE 17:50 / Massimo Pedrazzini a vorbit despre transferurile celor doi jucători: “Vom afla în cîteva zile dacă William De Amorim şi Alibec vor ajunge la Steaua”

STEAUA. Campioana mai pregăteşte un transfer! Vrea un dinamovist

*************************************************************************************************************************************

UPADTE 16:50 / Preşedintele Astrei, Dani Coman, a discutat cu FANATIK.RO despre situaţia celor doi jucători “Există această posibilitate. Discuţiile sînt avansate, vedem ce o să se întîmple”, a spus Dani Coman, preşedintele Astrei, pentru FANATIK.RO.

************************************************************************************************************************************

UPDATE 16:30 / Denis Alibec a comentat transferul său la Steaua: “Nu ştiu nimic, în acest moment eu mă îndrept spre spital să fac un RMN”, a spus atacantul pentru FANATIK.RO.

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

*********************************************************************************************************************************

STEAUA. Gigi Becali a reuşit să mai facă două transferuri. Oficialii Stelei au ajuns la un acord cu Ioan Niculae, iar William de Amorim şi Denis Alibec vor juca pentru campioana României, anunţă cancan.ro.

STEAUA. Campioana plăteşte 1.300.000 pentru cei doi

STEAUA. Finanţatorul “roş-albaştrilor” a insistat pentru serviciile celor doi jucători şi a mărit oferta pentru a îi aduce sub comanda lui Mirel Rădoi. Conform surselor FANATIK.RO, preşedintele Astrei, Petre Buduru şi Dani Coman au mers în vizită la Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, iar în cele din urmă şi-a dat acordul ca William de Amorim şi Denis Alibec să plece la Steaua.

STEAUA. Se ard cu el? Ce PRIMĂ are Tamaş dacă nu-l ia NIMENI!

Oficialii Stelei vor plăti suma de 1.300.000 pentru serviciile fotbaliştilor de la Astra, informaţie oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO – click AICI pentru mai multe detaliiWilliam De Amorim şi Denis Alibec probabil vor semna contractele cu Steaua în această seară.

Mijlocaşul brazilian a lăsat în urmă cu cîteva zile să se înţeleagă că nu ar spune “nu” unei oferte din partea campioanei. “Steaua e o echipă bună în România. Am zis că toţi jucătorii vor să ajungă acolo şi nici cu mine nu e diferit”, a spus De Amorim la un post de televiziune.

Steaua – Partizan. Dat afară pentru BLAT cu Ludogoreţ în LIGĂ! 

Filmul evenimentelor

Gigi Becali a anunţat jucătorii pe care doreşte să îi aducă la Steaua, iar pe lista latifundiarului din Pipera se aflau şi William De Amorim şi Denis Alibec, fotbaliştii Astrei.

Ioan Niculae s-a opus transferurilor

Negocierile dintre cele două părţi au fost dure. Finanţatorul Astrei nu a dorit să îi lase pe cei doi fotbalişti să plece la Steaua şi a refuzat oferta făcută de Gigi Becali, Iniţial, partonul Stelei a oferit 500.000 de euro pentru De Amorim şi 300.000 de euro pentru Alibec, sumă considerată prea mică de către giurgiuveni.

Cea mai mare ofertă din această vară

Oficialii Stelei nu au renunţat şi au mărit oferta. Suma a crescut la 1 milion de euro, 1,1 milioane, dar a primit acelaşi răspuns negativ din partea lui Niculae. Gigi Becali a realizat că are nevoie de jucători pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor şi nu s-a mai uitat la bani. Acesta a mărit oferta la 1.300.000, iar în cele din urmă a primit un răspuns afirmativ. Suma pe care o va plăti Gigi Becali pentru William De Amorim şi Denis Alibec este cea mai mare din această vară. Steaua a plătit 1.200.000 pentru cei 8 jucători transferaţi: Alcenat, Muniru, Mihalcea, Tahar, Hamroun, Tade, Carp, Tudorie).

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

De Amorim nu poate juca în preliminariile Ligii Campionilor

Mirel Rădoi nu îl va putea folosi pe William De Amorim în preliminariile Ligii Campionilor, mijlocaşul evoluînd deja pentru Astra în Europa League. Brazilianul în vîrstă de 23 de ani va putea juca pentru Steaua doar dacă “roş-albaştrii” se vor califica în grupele Ligii Campionilor. Pe de altă parte, Denis Alibec ar putea fi folosit de Mirel Rădoi, acesta nu a făcut parte din lotul Astrei pentru meciul cu Inverness, partidă disputată în Scoţia, turul 2 preliminar.

1.700.000 de euro este cota lui William De Amorim, conform transfermarkt.com

900.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt.com

ADVERTISEMENT