Fotbal international

VIDEO / Atenţie, Steaua! Gâlcă a văzut UN SUPERGOL marcat de rivala din Ligă

Stromsgodset, formaţia pe care Steaua o va întîlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor, a cîştigat destul de greu în ultimul meci jucat în campionatul Norvegiei, chiar dacă a dominat...
06.07.2014 | 23:50
VIDEO  Atentie Steaua Galca a vazut UN SUPERGOL marcat de rivala din Liga
ADVERTISEMENT

Stromsgodset, formaţia pe care Steaua o va întîlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor, a cîştigat destul de greu în ultimul meci jucat în campionatul Norvegiei, chiar dacă a dominat partida în marea parte a timpului. Totuşi, cei de la Sandnes Ulf, penultima clasată în Norvegia, au reuşit să contreze de cîteva ori periculos şi au creat ocazii importante la poarta lui Kwarasey, dintre care una monumentală. Acesta este ultimul meci pe care Stromsgodset îl mai dispută acasă pînă la confruntarea cu Steaua, programată pentru 16 iulie.

Min. 90+2: Meciul se termină.

Min. 82: A doua schimbare la Stromsgodset: Nielsen îl scoate pe Fossum şi îl introduce pe Wikheim.

ADVERTISEMENT

Min. 79: Stromsgodset, mare ocazie! Hamoud trimite o centrare bună de pe stînga, dar Kovacs, care se aruncă în alunecare la colţul lung, trimite mingea în bară, de acolo ricoşează înapoi în decarul norvegienilor şi iese în aut de poartă.

Min. 76: GOL STROMSGODSET! Odegaard, puştiul de 15 ani al lui Stromsgodset îi paseaă în careu lui Hamoud, iar acesta, dintr-o poziţie lateral stînga, trimite un şut teleghidat către vinclu, la colţul lung!

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 74: Ieşirea lui Kastrati pare să-i fi anesteziat pe campionii Norvegiei, care nu şi-au mai creat nicio şansă şi au probleme mari la faza de construcţie.

Min. 65: Prima schimbare la Stromsgodset: iese Kastrati, cel mai bun jucător de pe teren pînă în acest moment, şi intră Odegaard.

ADVERTISEMENT

Min. 59: Kastrati este cu siguranţă pericolul numărul 1 pentru adversarii de astăzi. Kosovarul pătrunde perpendicular de la 25 de metri de poartă, trimite mingea printre picioarele unui adversar, intră în careu iar apoi şutează, dar execuţia sa se opreşte în plasa laterală. Excelentă acţiune!

Min. 56: Kastrati intră în careu nemarcat, preia un balon respins de apărarea gazdelor şi şutează în diagonală, de la aproximativ 13 metri, dar Aanestad, portarul oaspeţilor, respinge puternica execuţie a kosovarului de la Stromsgodset.

ADVERTISEMENT

Min. 49: Prima ratare uriaşă a partidei le aparţine oaspeţilor de la Ulf Sandnes. Lennon a recepţionat o centrare la 6 metri de poartă, la colţul lung şi, fără să aibă nici măcar portarul în faţă, trimite peste poarta goală!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+2: Se termină prima repriză. Fără cei trei titulari, absenţi din cauza accidentărilor, Stromsgodset pare o echipă mediocră în faţa celor de la Sandnes, o echipă care se luptă din răsputeri să se salveze de la retrogradare.

Min. 45: Hoibraten vede cartonaşul galben pentru un fault care a întrerupt un contraatac al celor de la Sandnes.

Min. 42: Oaspeţii ratează cea mai mare oaczie a partidei. La o lansare în atac, căpitanul Kwarasey iese aiurea în marginea din dreapta a careului, undeva la 15 metri de poartă, un jucător advers aruncă mingea peste el cu capul, iar apoi o centrează în centrul careului. Totuşi, şutul unui coechipier trece pe lîngă.

Min. 39: O nouă centrare în careu, de data asta dintr-o lovitură liberă, iar Saetra trimite cu capul la rădăcina barei, dar portarul oaspeţilor reţine.

Min. 33: Storflor îl lansează cu o minge aeriană de 30 de metri pe Kovacs, acesta trimite o lovitură de cap, dar puţin pe lîngă vinclu. Meciul este unul de luptă, campioana pasează mai mult, dar fazele de poartă nu apar.

Min. 20: Pînă în prezent, gazdele nu au reuşit să îşi creeze mai multe situaţii bune din care s-ar fi putut produce cîteva ocazii. Cel mai important om de atac al norvegienilor este Flamur Kastrati, un atacant de 22 de ani care s-a plimbat permanent de la dreapta la stînga în ofensiva lui Stromsgodset.

David Nielsen, antrenorul lui Stromsgodset, nu îi foloseşte azi pe Horn, Vilsvik şi Madsen, jucătorii despre care FANATIK a anunţat încă de acum două zile că sînt accidentaţi.

Min. 10: Oaspeţii ratează prima mare ocazie a partidei, după o acţiune purtată pe partea stîngă, urmată de o centrare foarte periculoasă în careu. Apărarea lui Stromsgodset respinge. Pînă acum, campioana Noervegiei a dominat jocul, dar, în afara unui corner, nu şi-a putut trece altceva la capitolul realizări.

Min. 1: A început meciul. Poţi viziona partida chiar AICI!

UPDATE 16:30 / Stromsgodset joacă 4-3-3, în următoarea distribuţie: 12. Kwarasey – 2. Hamoud, 28. Hoibraten, 3. Saetra, 27. Strobaek – 14. Fossum, 20. Abu, 8. Junior – 9. Storflor, 10. Kovacs, 15. Kastrati.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

__________________________________________________________________________________

Steaua mai are de aşteptat 10 zile pînă va debuta în preliminariile Ligii Campionilor, pe 16 iulie urmînd să se confrunte cu Stromsgodset, campioana Norvegiei. Nordicii vor disputa astăzi, de la ora 16:30, primul meci oficial de la tragerea la sorţi, iar adevsară le va fi Sandnes Ulf, echipă care ocupă penultimul loc în clasament.

La partidă este prezent şi Costel Gâlcă, antrenorul Stelei fiind curios să-i urmărească pe norvegieni în singurul lor meci oficial pe care-l vor disputa pe teren propriu pînă la confruntarea directă de pe 16 iulie.

Rămîi pe www.fanatik.ro pentru a urmări live video şi text meciul celor de la Stromsgodset.

ADVERTISEMENT